böcek öldürüp hayvanseverim diyenler kaybolun!

samet61
08-01-2016, 15:35   |  #1  
samet61 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
243 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

hayvan veya canlı sevmeyi sevimlilik ve büyüklük kıstasıyla ele alanların yaptığı riyakarlıktır.

öncelikle biri bana hamamböceği ile bir köpekle tavşanla kelebek arasındaki farkı açıklayabilir mi ? ben açıklayım: hamamböceği küçük iğrenç görünümlü bir hayvandır, bu yüzden öldürülmesinde bir problem yoktur, değil mi ? hamamböceği öldürdüğü için birinin linç edildiğini veya yerildiğini şuana dek görmedim, bir kez dahi. fakat iş farklı bir canlının canına kast etmeye ya da zarara uğramaya geldiğinde (örneğin köpek, kedi, kelebek, kuş gibi daha büyük ve sevimli hayvanlar) kıyameti koparmayı biliyor insanlar ve hayvanseverim diye gezebiliyor; işin komiği bundan övünç de duyabiliyor. ancak özünde böcekler ile köpekler arasında bir fark yok, fark beyninizde yalnızca. (böceğin hayvan olduğundan bihaber bir sürü yazar varmış, vah vah)

böcekleri katledip de şu hayvanseverim ayaklarına yatmayın, hepsi birer canlı ve biyolojide böcekler de hayvan grubu içerisinde yer alır.

sivrisinek seni uykundan mı etti ? kutu vasıtası ile al pencereden dışarı at, ama nerede ! senin o çok değerli uykunu böldü, o zaman ölmeli. ama aynı şey farklı bir canlıya farklı biri yapsa linç etmeyi de iyi bilir bu kişiler.

ikiyüzlülüğünüzden tiksiniyorum bu yüzden. bence kediyi alıp öldüren birinden hiçbir farkı yok böcek öldürebilen birinin.

selim_firat
08-01-2016, 15:37   |  #2  
selim_firat avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

kesinlikle kaldığım tespittir. 
mecbur kalmadıkça hiçbir hayvanı öldürmeye hakkımız yok. ne yazık ki insanoğlu bunu hiç anlayamayacak. bunu dert edinenlere derdini paket yap diyenleri de biri paket yapsa dünya ne kadar güzel bir yer olurdu.