böcekleri hiç böyle görmüşmüydünüz?
direk insan derisi arıyor varmı boyle bır bocek yahu.. Ordu gıbıler baksanıza. Bırde meyve sineği sevimsiz gözüküyor
evet bu böcekler genelde sevimsiz ve zararlı dır ama en kötüsü bit ve mite tır.bu mite lar insan derileriyle beslenirler genelde temizlik yaparken kullanılan elektrik süpürgelerinin pis torba haznesinde çok çabuk üreyebilirler ve her kullanımda havayla birlikte yayılırlar mite ların oluşumlarını önlemek için sulu sistem elektrik süpürgelerini kullanmalarını tavsiye ederim :))
ıııı ne sevimsiz bunu büyütmesinler hep küçük kalsın
Allahtan küçükler.ya bunlar atlar kadar büyük olsa ne yapardık veya filler kadar...
3 boyutlu bir çalışma bence öyle görünüyor en azından
korku filmlerinde cıkma gibiler eee, Allah'tan kücükler bide büyük olasalardı yanmıstık walla.
Oyyyy!!! rüyama giricekler yaaaa ne kötülerrrrr
Allahtan bunların coğunu göremiyoruz
elvis32görmesem de çok şey kaçırmazdım aslında, ıyy.+1
yakınlaştırılmış olunca aslında ne kadar süper yaratıklar olduğu anlaşılıyor :)
bu arada benim en nefret ettiğim böcek haman böceğidir çünkü küçükken bir yaz akşamı asma altında otururken asmadan koynuma düşmüştü kımıl kımıl geziniyordu iğrenç bişiydi ya.. sonra tabi ayağa fırladım aceleyle üstümü çırptım böyle tak diye yere düştü hıpızlı gitti sonra.. o gün bu gündür nerede hamamböceği görsem bi acaip olurum