PC'mde 80 gB HDD war. XP kur da birimlere ayırıyordum 1. bölümü 69 gB yaptım ve diğerini ayarlamadan Kuruluma geçti.
Şimdi tek birim war o da 69 gB. 10 GB Çöpe mi gitti :|
Diğer birimi nasıl biçimlendireceğim?
Teşekkürler..
PC'mde 80 gB HDD war. XP kur da birimlere ayırıyordum 1. bölümü 69 gB yaptım ve diğerini ayarlamadan Kuruluma geçti.
Şimdi tek birim war o da 69 gB. 10 GB Çöpe mi gitti :|
Diğer birimi nasıl biçimlendireceğim?
Teşekkürler..
Tekrar xp cdsini tak tekrar format at. Format atarken de 2 tane sürücüyü oluşturmaya dikkat et.
Partition magic programı var format atmadan yapabilirsin. Ama çok sağlıklı olur mu bilmem.
mystical93Tekrar xp cdsini tak tekrar format at. Format atarken de 2 tane sürücüyü oluşturmaya dikkat et.Formata gerek yok , XP'de masaüstünden Bilgisayarım'a sağ tıkla
Ordan yöneti tıkla , Orda Depolama/Disk yönetimi vardır .
Ordan kayboldu dediğiniz 10GB'lı kullanılabilir hale getirebilirsiniz .
mengu88Formata gerek yok , XP'de masaüstünden Bilgisayarım'a sağ tıklaYönet diye bişi göremedim??
Ordan yöneti tıkla , Orda Depolama/Disk yönetimi vardır .
Ordan kayboldu dediğiniz 10GB'lı kullanılabilir hale getirebilirsiniz .
mystical93Partition magic programı var format atmadan yapabilirsin. Ama çok sağlıklı olur mu bilmem.Gayet sağlıklı olur ,
Windows yüklüyken C harddisk'ini ikiye bölmek sağlıklı olmaz .
Ama 10gb'lık ham harddisk kısmını kullanılabilir hale getirmek hiç sorun çıkarmaz .
mystical93Yönet diye bişi göremedim??Valla ben Vista kullanıyorum , ama XP'de de benzer birşey vardı .
Bilgisayar yönetimi bölümüne gireceksiniz .
mengu88Valla ben Vista kullanıyorum , ama XP'de de benzer birşey vardı .Xp de öle bişi göremedim. Neyse boşver çok da önemli deil. Arkadaş Partition Magic programı ile yapsın.
Bilgisayar yönetimi bölümüne gireceksiniz .
mengu88 , cok tesekkürler...
Tam format atıyodum son kez chipe bakayım dedim.:)
bir daha bilip bilmeyenler burnunu sokmasın derken daha dikkatli konuş. Ben formattan başka önerilerde de bulundum. Sen istersen cevapları daha dikkatli oku!!!!!
..e ;)
Az kalsın 2 aylık sistemi çöpe atıyordum senin sayende.
fdumanli..e ;)Çöpe atıyordum??? Format atarak çöpe giden sistemi de ilk defa duyuyorumAz kalsın 2 aylık sistemi çöpe atıyordum senin sayende.
Çöpe giden derken , bütün düzenimi kurmustum hersey sıfırlancaktı senin yüzünden.
Tamam uzamasın !