bende ki xp cd lerinde boot özelliği yok o yüzden format atamıyomuşum şimdi internetten xp indiriyorum o inene kadar boot nasıl yapıcam öğretirmisiniz
boot cd si nasıl yapıcam
Eğer internetten indirdiğiniz XP, .iso uzantılıysa, "Nero'dan Kalıbı Diske Yazdır" diyerek bootable cd yapabilirsiniz. Eğer öyle değilse, yine Nero Exprees'den "Başlangıç Veri Diski" diyerek bootable cd yaratabilirsiniz.
şimdi ben bu klasördekileri cd ye yazsam boot cd si olur mu ?
Kardesim senin netten cekdigin cdlerin 100 de 99.9 zaten boot cddir yukledigin yerde o cd ile sorun varsa zaten yazar.
Siz gidip o dosyalari winrar winziple acip o sekilde yazmaya kalkiyorsunuz ve bozuyorsunuz.
O yukledigin sey parca olarak indirdinse sonradan birlestiriyorsun winrr ve winzip ile sonrasinda cikan isoyu isoyu ise kaliba yazdircaksin zaten o tek dosya olur .
evet tek kalan dosya iso dosyasidir onu yazdiracaksin nero yada baska program ile ben sana bedava imgburn tavsiye ederim ama sen bilirsin
mrb diyelimki elimizde başlangıçta bir tuşa bas seçneği olmayanbir dvd var ... ama bu dvd normal xp açıldında stup tıklayarak win 7 kuruyor işte bu dvd yi nasıl boot lu yaparım yani başlangıçta bana bir tuşa bas ve kur seçenkeleri şekilinde çalışmasını istiyorum tşk