Boot Sectorleri engellemek?

superstars
14-07-2007, 01:58   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj

Arkadaşlar internet sitelerinde dolaştığım zaman genelde fotoğraf sitelerinden (imageshack.us,flickr.com) gibi sitelere girdiğimde boot sector virüsü bulaşıyor bu virüste bilgisayarı çok yavaşlatıyor.Avg 7.5 internet security programını kullanıyorum full versiyon sistem bölgeleri taramalarında hep bu tarz sitelere ya da reklam barındıran sitelerden sonra tekrar tarama yaptığımda yine boot sector buluyor ve taramada change diyip hatayı düzeltiyor.Benim sorum bu tarz sitelerden bulaşan BOOT SECTORleri virüs düzeltilmeden ,boot sectorun direk bilgisayara  girmesini ENGELLEMEK için neler yapmam gerekir??Kısaca avg boot sector girdikten sonra düzeltiyor ,bilgisayara bulaşmasını engellemiyor.Her seferinde de tarama yapmak sıkıyor.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

blackhawkmilan31
14-07-2007, 01:59   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,472 mesaj

zonealarm ı kurmayı denedinmi

BOOMFUNKMCS
14-07-2007, 02:22   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

açılan sayfayla birlikte genel olarak pop-up pencereleri açıldığından bu uyarıyla karşılaşıyorsundur.takma kafana,açılır pencereleri engelle seçeneğin aktifse bir ihtimal çoğu pop-up ların açılmasını önleyebilirsin.

OBA
14-07-2007, 11:31   |  #4  
Yıllanmış Üye
3,757 mesaj

bunlar muhtemelen reklam için yapılan mesajlardandır. bilgisayarınız tehlikede olabilir şeklinde çıkanlardan. önemsemene gerek yok. iyi bir antivirus istersen sana symantec av yi öneririm.

superstars
15-07-2007, 01:21   |  #5  
OP Yeni Üye
46 mesaj

zonealarmı daha önce kullandım hangi programı kullanırsam kullanayım zaten tam anlamıyla virüs engellendiği söylenemez en azından içim biraz daha rahat olsun yeter.Bootsector içinde anladığım kadarıyla çok takıntı yapacak bir durum yok anlaşılan biraz daha rahat olabilirim  ;)