bilgisayarımda c:de vista yukluydu ben cd den baslatıp d ye format attım
d: ye xp yi kurdum.. benım istediğim acılısta boot ekranında sorsun xp mi vista mı diye fakat sormuyor sureklı xp de acılıo artık... xp acıldıgında baktım c: de hala vista yuklu.. bu sorunu nasıl cozebilirim
boot sorunu xp ve vista
vd dekı xp sıl yada deyı bıcımlendır aynnı c ye ıkısınıde kurabılırsın nasılmı dersen
once xp kurcan c ye ıseltım sıstemı x p acıkken vısta cd sını tak farklı kurulum u secım yap ornek secenekler cıkack yenı kurulum yukselt dıye ordan farklı kurulumu yenı yı seccen bunu vıstayı formatlamadan da belkı yapasın ama utedekı dedıklerımı yapasan c ye ıkı ısletım sıtemı kurman mumkun ben oyle yapıyordum 1 sene once ıkı ısletım sıstemı yuklu ıdı hangısını secersen o baslıyordu secmezsende 5 saıye ıcınde falan vısta acılıyor ust surum olan yanı....
ben orada yazan easy bcd programını kurdum yazan herseyı gerceklestırdım fakat yıne olmadı bu seferde sureklı vıstadan acılıo :S
ben orada yazan easy bcd programını kurdum yazan herseyı gerceklestırdım fakat yıne olmadı bu seferde sureklı vıstadan acılıo :https://www.chip.com.tr/blog/nonp ... ra-kurmak_2316.html
linki iyi inceleyin....orada aşağıda vista açılıyorsa ne yapmanız gerektiği de yazıyor!