bugun bilgisayarimi actigimda asiri bir kasma varsi bende format atmaya karar verdim format islemi cok uzun surdu 2-3saat sonra %60oldu ve hata verip yeniden baslatti amaa acilmadi bootmgr bozuk hatasi verdi internetten arastirarak komut islemcisine bir iki kod yazdim buseferde bootmgr missing hatasini aldim suan pc kullanamiyorrum googleden arastirdiklarim ise yaramadi ne yapmam lazim tutfen yardimlarinizi bekliyorum
Bootmgr missing hatasi
elimde 4-5 tane win7 32 bit var hepsinde ayni hata verdi. yarin xp kurmayi deneyecegim baska bir pcye takip tarama imkanim yok baska neler yapabilirim? ?
simdi xp kurmayi denedim
lsass.exe sistem hatasi
kayit defteri tarafindan baslatilan bir G/Ç islemi kurtrarilamaz bicimde basarisiz oldu. kayit defteri kendi sistem goruntusu iceren doayalardan birini okuyamadi,yazamadi veya yaslayamadi.
sorun hardiskdemidir acaba?
ayrica sistem kur gunligu diye birsey acildi c:/windows/syatem32/initpki.dll kaydedemedi.
.......... hata kodu 800b0001
xpyi uzun ugras sonucu kurabildim win7 cd taksam sorunsuz kurabilirmiyim?
emin degilim.ama en fazla 2-3senelik. ayrica hd tune den hiz testi min 5.6 max 7.8 simdide bozuk yuzey taramasi yapiyorum bitince sonucu yazarim.
fakat merak ettigim konu win7 yuklesem ayni hata gelirmi? ??
cevap gelmedi ama bu tarama bittikten sonra deneyecegim
tamamlandi ve bir gelisme olmadi. ayni hata :(
dediklerini yapmistim kirmizi noktalar yok suan win7 yuklemeye calisiyorum ama ayni sey olacak gibi yarim saattir %0 da olerlemeBen daha yeni mesaj yazdım neresini yaptın programdan kastediyorsan HDTUNEyi yani error scanda normal taramada kırmızı çıkmadı ise AİDA64 ile istediğim sonucu vermedin..Ek olarak IDE ise AHCI yapmayı unutmuş olabilirisn hatılrlatayım dedim yapmadıysan yap.