Arkadaşlar Boşta Pc Hiçbir ŞEy Yapmıyorum Ama Eskisinden 10 derece Daha FAzla ? CPU
REsme Bakarmısınız ?__
Resmi Tatmin Edici Göremiyorsanız Tıklayınız...
nAAPABİLİRİM ? yAKLAŞIK SABAH TAN bERİ bÖYLE
Arkadaşlar Boşta Pc Hiçbir ŞEy Yapmıyorum Ama Eskisinden 10 derece Daha FAzla ? CPU
REsme Bakarmısınız ?__
Resmi Tatmin Edici Göremiyorsanız Tıklayınız...
nAAPABİLİRİM ? yAKLAŞIK SABAH TAN bERİ bÖYLE
Bütün gatgets leri ve internet explorer ı kapatıp öyle bak.
"Overclock"u temizledin mi Erhan? Sonrasında sürmek için termal macunun yoktu değil mi?
Bence ie yi bi kenara bırakın o kadar gatgets açıkken pc nasıl boşta olabilir ki ?
Bazı gatgetsler işlemciyi sömürüyo resmen ;)
havaların sıcak olması dolayısıyla masaüstü pc ise kasanın yan panelini acık bırak eğen dizüstü pc ise soğutucu kullan bide birşey sorucam acaba win xp mi kullanıyorsun win 7 temasımı kurdun üstüne oda cpu'yu yorucaktıDostum naptın sen yaa ? ;);)Pc nin yan kapağını açmanın hiçbir olumlu tarafı yoktur! Aksine kasa içi hava sirkülasyonuna engel olur.
Ayrıca windows 7 işletim sistemi tema değil.
Son Düzenleme: h@y@let ~ 06 Ağustos 2009 19:56
"Overclock"u temizledin mi Erhan? Sonrasında sürmek için termal macunun yoktu değil mi?
Overlocku Tam Temizlicektim Akrabağ (Abimin Eşinin Kardeşi ) Geldi Fifa Oynadık 3 Maç Yaptık :D 2 sinde Yendim 1 ini Aldı :( Ama Yendim :D:D Hehe Yarın Temizlerim Bayaa Üfledim Tozlar çıktı :D Tanzikli Hava Borusu Gibiyim :D
Abicim sen işlemci fanından bahsediyorsun sanırım. "Overclock" başka birşey. Termal macun olmadan da o fanı sökme. Sıcaklık değerlerin de öyle çok anormal değil.
Abicim sen işlemci fanından bahsediyorsun sanırım. "Overclock" başka birşey. Termal macun olmadan da o fanı sökme. Sıcaklık değerlerin de öyle çok anormal değil.
Arkadaşlar Ben Oldum Olalı Overlocku İşlemci Fanı Die Biliorum Teşekkürler Ben Biraz daha Gadget Eklicem :D Sizde Güzel Gadgetler Varsa Ö.M Atarmısınız ?
Bende sistemde overclock var. Eski haline geri getirceksin sanıyorum ;) Tam o.c. varsa ısı değerleri normal yazcaktım :D
Bende e2140 1.6 ghz işlemci var %44 o.c. ile 2.30 ghz te kullanıyorum ve boşta 40-45 derece ;)
o cpu gatget iverirmisinmenimki nin tipini sevmiyorum
kardeş kıy paraya bi tane thermaltake fan al bide soğutucu krem sür.... köprü içinde fan çevirmene gerek yok küçük bi fan al üstüne vidala yada slikon ile yapıştır.. eskisinden farklı olması ise bence kesim işlem değişikliği bide sen yüksek grafikli oyun aç bakim kaç dakka dayanıyor