ben 26 yaşındayım ve pc teknikeriyim bu konuların nasıl işlediğini çok iyi bilirim kusurabakma yazdıkların cidden çok amatorce + bu gibi işlerin işleyeşi zaten türk forumlarda yok herşey abd rus warezine ait git biraz oraları incele ayrıca chip bu konuda sadece tercuman yani chipinde bişeyy bildiği yok sadece çeviri yapıyo chip boyle dedi demende saçma chipin bişey dediği yok sadece tahmin ediyo yada çeviri yapıyo daha sen wave0 wave1 nedir onu bilmiyosun...ya japoncası çıktı niye türkçesi çıkmadı diyede saçma saçma şeyler yazıyon.
BOŞUNA SEVINMEYIN RC 1 4 AY SONRA ÇIKICAK
- 1
- 2
Sen çok mantıklı ve tutarlı yazıyorsun afferin dersine iyi çalışmışsın ama yeterli değil.Bilgisayar teknisyeni olan bir insan susar bukadar ötmez yerinde konuşur herşeyi idda etmez.Senin yaşın 26 olabilir ama beyin yaşın 17-18 geçmez.Kendini geliştir insanların düşüncelerine saygı göster.Bilgini doğru olanını insanlarla paylaş.Yalan yannış haberler uydurma.Geçengün seni uyardım ama sen yine aynı tas aynı hamam yoluna devam ettin.
Windows 7'nin RC2'si olmayacak. RC1'i şu anda kullanıyorsun. RC2'si olmayacağı için zaten rakam koymadılar sonuna...
Final sürümü Ekim'de OEM dağıtımına başlanacak, Ocak 2010'da (hatta 31 Ocak diyelim, Vista'nın 3. yıldönümünde) ise kutulu olarak satışa başlayacak.
Komplo Teorileri için biraz daha detaylı araştırman gerek.
Biraz daha bilgi vereyim mesela:
Windows 7 şu anda aslında tamamlandı. Yerelleştirme çalışmaları devam ediyor. Bahsettiğim dillere çevirme, ülkelere özel temalar, sonradan indirilebilecek bileşenler (Virtual XP gibi) ve kritik hataları gözden geçirme dışında şu andakinden değişik bir Windows 7 gelmeyecek önüne.
Yani Windows 7'ye ısınmak istiyorsan, bu haliyle kabul etsen iyi olur. Ama istemiyorum, dersen; birden fazla açtığın bu anti-Windows 7 kampanyanın sebebi olan "Geride kalma" korkun gerçekleşecek.
- 1
- 2