Daha rc çıkmadan RC1 çıkardınız 4 ile 6 ay arası çıkar diye düşünüyorum.Çünkü RC sürümündeki hatalar tam olarak belli olmadı ve yine benim dediğime varıyoz RC1 çıkarsa emin olun RC2 3 de çıkar ve windows 7 2010 ortaları yada sonuna doğru piyasada olur zaten mantıklı olanıda budur.Türkçe dil paketine gelince microsoft translate bütün diller var türkçe yok sitesinde nerdeyse türkçe olan com.tr (hariç) hiçbirşey yok bence microsoft türkçe dil paketi çıkarmaz belki türkçe bir sistem de RC1 sunar oda çok zor diye düşünüyorum.
BOŞUNA SEVINMEYIN RC 1 4 AY SONRA ÇIKICAK
- 1
- 2
RC bir site adresi ver. rc 1 site adresi ver.
verdim bile ikinci linkten indirebilirsin ayrıca www.microsoft.com anasayfasında da görebilirsin.
Windows 7 Sürüm Adayı (RC sürümü RC 1 Değil)
Yükleme talimatları
Hoşgeldiniz Windows 7 Release Candidate (RC) test. Windows 7 için yolda ve olduğunuz RC büyük bir fırsat gibi BT uzmanları için Windows 7 alıp başlamak için gerçek ortamda bunu test ediyor. Ne geliyor görmek için, ve eğer değişiklik ve düzeltmeler Beta test gelen düzgün çalıştığını görmek için. Sizi ve yüklemek için aktif RC kodu testi teşvik etmek istiyorum. Bu Windows 7 sağlamaya yardımcı olacak en iyi açıklaması, ve Windows için 7 dağıtım hazır yardımcı.
İşte bilmeniz gerekenler:
Bu önceden sürüm yazılım, aşağıdaki riskleri ve daha önce size RC deneyin bilmeniz gereken önemli şeyler hakkında bir fikir elde etmek için okuyun.
Sen RC Windows 7 almak için acele etmenize gerek yoktur. Bu RC sürümü Haziran 2009, en az ulaşılabilir olacak ve ürün anahtarlarını sayısını değil, bu nedenle çok zaman var.
İzle takvim. Bu RC 1 Haziran 2010 tarihinde sona erer. 1 Mart 2010 tarihinde başlayarak, PC'nizi her iki saatte kapatma başlar. Windows iki hafta önce iki bildirir-saatlik kapar başlar. Kesintiye uğramaması için, bir sigara yüklemeniz gerekir-1 Mart, 2010 önce Windows sürümü sona erdi. Ayrıca, programları ve verileri kullanmak istediğiniz yüklemeniz gerekir. (), Windows yükleme hakkında daha fazla bilgi edinin.
PC ve veri koruyun. Verilerinizi yedeklemeyi unutmayın ve temel ev veya iş PC'de RC Windows 7 testi etmeyiniz.
Teknik ayrıntılar / guncelleme: bu RC yüklemeden önce Sürüm Notları okuyun ve bilin için Things sürüm hakkında önemli bilgiler için.
Katılıyorum. Microsoftun yayınladığı 7100 sürümü rc1.Mustafa@PCBizim kullandığımız RC1 zaten,Ordaki 1 "RC"'nin ilk versiyonu demek.Yani kurulum sırasında RC demesi ile RC1 demesi durumu değiştirmez ;).
Ben bilmem microsoft son 1 veya 2 sürüm daha sürücek edindiğim bilgiler böyle gelişmekte acele eder vista gibi erken sürerse çok başı ağrır.Microsoft geçmişten ders alip yolunu devam eder diye düşünüyorum.
sen niye bu kadar kötülüyorsun bunu böyle, RC zaten ilk aday sürüm, illa 1mi yazılmalı yanına ilk olduğunu anlaman için? bundan öncekiler betaydı buda RC'si işte. ayrıca o google'dan çevirinden de mi anlamadın, rc ile rc1'e aynı konuda değiniyor işte; şuan ki yayınlanan sürüm haziran 2009'a kadar indirilmeye açık olacak, kullanımıda haziran 2010'a kadar sürecek. verilen bilgi o, bi satırda rc ötekinde 1'li hali var diye farklı mı sandın?
"RC 1 TÜRKÇE GELİYOR" RC TÜRKÇE GELİYOR" Ayrı ayrı yazan ben değilim.h@y@letTürkiye'ye Özel Windows 7Windows 7, ülkemiz için de güzel bir sürpriz saklıyor. Windows 7'nin gelişmiş tema desteği sayesinde kullanıcılar kişiselleştirilmiş arayüzlere kavuşabiliyorlar. Burada seslerden görüntülere dek birçok özellikten bahsediyoruz. İşin Türkiye ile ilgili olan kısmı ise Windows 7 Türkçe paketinde aralarında Kız Kulesi'nin de bulunduğu Türkiye'ye ait masaüstü resimleri ve sesleri bulunması. Windows 7 daha RC seviyesinde yani ilk dalgada Türkçe desteği sunuyor.
Bu noktada Microsoft Türkiye'nin başarısı olduğu muhakkak. Yeni işletim sistemi hakkında bilgi veren ve başarılı bir sunum yapan Microsoft Türkiye Windows Pazarlama Grup Müdürü Alper Mestçi, Windows'un yeni sürümünden daha şimdiden oldukça ümitli ve bunun için elinde yeterli delil de var. Mestçi, Windows 7'nin son kullanıcılar dışında kurumsal tarafta da beklentileri karşılayan bir işletim sistemi olduğunu belirtti.
Peki bizim kullandığımız rc1 yada rc ise neden türkçe deil.Buna yanıt bekliyorum.
Aslında türkçe sürüm yayınlandı fakat technet ve mdsne gibi paralı yerlere yayınlandı diye biliyorum ben hatta elimde resimlerde var kurulum ekranına ait. Microsoftun neden 5 mayısta kullanıma açmadığını bende tam olarak bilmiyorum ama elimde türkçe sürüme ait linklerde var.
v-lite ile enteğre etmek çok basit benim isteğim microsoftun sitesinden yayımlanması.
Elindeki linkleri paylaşmanın bir sakıncası var mı acaba? xSh@y@letAslında türkçe sürüm yayınlandı fakat technet ve mdsne gibi paralı yerlere yayınlandı diye biliyorum ben hatta elimde resimlerde var kurulum ekranına ait. Microsoftun neden 5 mayısta kullanıma açmadığını bende tam olarak bilmiyorum ama elimde türkçe sürüme ait linklerde var.
Forumda link paylaşımı yasak özel mesaj olayınada girmek istemiyorum açıkçası dil paketinde ağzım yandı çünkü;) ama google da ufak bi arama sonucunda bulabilirsiniz.
detroid cidden yine herzaman olduğu gibi saçmalıyosun...o tr pakette rtm nin ayak sesleri canım benim tamamlancak rtm ye kadar...rc nin tr geleceğini microsoft değil türk dergileri tekloniji forumları ongordu tahmin etti bak tahmin diyorum tutmadı tahminleri tr yi sadece testerlara dağıttılar tr pakketteki bugların ve çeviri hatalarının giderilmesi için...
Kerimcem sen yinemi türedin geçenlerde sen yine iş başındaydın yetişmesem bilgisayarlarını bozacaktın.Seni hangi vürüs temizleme programi ile temizlerim sen bana bunun cevabını ver.Habide google trasnlate yazdım senin dediğini çevirmedi hangi dilde yayın yapıyorsun onuda yaz anlamıyorum seni.
Arkadaşım bu RC1 işte illaki 1 diye belirtmesine gerek yok herşeyin ilki 1'dir film serilerindeki gibi yani..
örneğin; Recep ivedik - Recep ivedik 2
Aynen filmlerde olduğu gibi ilk versiyona numara verilmez çünkü devamı olacağı kesin değildir.Birde başka rc sürüm çıkacak olsa 2010'a kadar kullanım izni vermezlerdi diye düşünüyorum.
detroid cidden yine herzaman olduğu gibi saçmalıyosun...o tr pakette rtm nin ayak sesleri canım benim tamamlancak rtm ye kadar...rc nin tr geleceğini microsoft değil türk dergileri tekloniji forumları ongordu tahmin etti bak tahmin diyorum tutmadı tahminleri tr yi sadece testerlara dağıttılar tr pakketteki bugların ve çeviri hatalarının giderilmesi için...DETROIDKerimcem sen yinemi türedin geçenlerde sen yine iş başındaydın yetişmesem bilgisayarlarını bozacaktın.Seni hangi vürüs temizleme programi ile temizlerim sen bana bunun cevabını ver.Habide google trasnlate yazdım senin dediğini çevirmedi hangi dilde yayın yapıyorsun onuda yaz anlamıyorum seni.
son derece anlaşılır kendinin çok şey bildiğini sanıyosun ama hiç bişey bildiğin yok ayrıca yaş kaç senin ergenliğe bağlıyacamda bu sorununu..???
Matrax çizgi 38 arkadaşım 4 baskıyı sen yetiştirdin tebrikler.Rc1 Yada Rc ben yazmadım bak chip i iyce araştır Rc1 yazanlara bak Rc yazanlara bak ikiside var.Ama ne hikmetse gözünün önündekini görmüyon benim yazdığımı görüyon büyük başarı.RC1 2 3 xxx olması ingilizce olmasını değiştirecekse evet rc1 ama her yazılım firması gibi microsoftta türkleri ikinci plane itti.Benim anlatmak istediğim neden türkçe yok arapça çince japonca var biz bu ülkelerden farklımıyız acaba bir sitemin varsa microsoft görüş bildir bana yazı yazmakla sorun çözülmez.
27 sen süt içerken biz win 95 kuruyorduk.
Arkadaşım bende rc1 lafını sen çıkardın demedimki senin dediğini anladım ben sadece rc2 ve rc3 gelecek demişsin ona katılmadığımı söyledim türkçe ingilizce meselesi başka konu çıkrmadı işte napalım yani kime şikayet edelim :):)DETROIDMatrax çizgi 38 arkadaşım 4 baskıyı sen yetiştirdin tebrikler.Rc1 Yada Rc ben yazmadım bak chip i iyce araştır Rc1 yazanlara bak Rc yazanlara bak ikiside var.Ama ne hikmetse gözünün önündekini görmüyon benim yazdığımı görüyon büyük başarı.RC1 2 3 xxx olması ingilizce olmasını değiştirecekse evet rc1 ama her yazılım firması gibi microsoftta türkleri ikinci plane itti.Benim anlatmak istediğim neden türkçe yok arapça çince japonca var biz bu ülkelerden farklımıyız acaba bir sitemin varsa microsoft görüş bildir bana yazı yazmakla sorun çözülmez.
- 1
- 2