beyler babam vücutçu weider içior.arada bende içiorm hocası fılan ıyı olur zararı gelmez demıs ama nettede sakıncalı dıor napmalıyım babamı geçmek ıcın 1.90 babam ben 1.82 ınsallah gecerım onu yasım 14
boy uzaması ile ilgili
Doktora gidip kemiklerinize baktırın. Biz buradan ne desek boş. Ama 14 yaşında olduğun için 190 olabilirsin geçede bilirsin ama 190'a ulaşamayada bilirsin. En iyisi bir doktora görünün.
bende bu işi yapıyorum baban kaç yıllık sporcu daha ben 6 aydır bu işi yapıyorum
40 cm kolum var babanın vardır 55 cm
bende bu işi yapıyorum baban kaç yıllık sporcu daha ben 6 aydır bu işi yapıyorum2 senelik bu arada arnold swastangerin (yanlıs yazmıs olabılırım) 3 cm gerisinde imiş.tam sorum bu deildi ama olsun kardeş saol
40 cm kolum var babanın vardır 55Son Düzenleme: GannicusS ~ 10 Aralık 2012 17:42
fazla kısa olmak iyi olmadığı gibi fazla uzun boylu olmakta iyi bir şey değil
Boyun gayet normal bende 1.83 üm.Boy uzaması dogal olmalıdır.Yoksa ilerde kemiklerle baya sorunun çıkar.Baskete yazıl.Kadın için 1.60 Erkek için 170 idealdir.1.83 olmam bana biraz kötü geliyor biraz daha kısa olsam iyi olurdu
2 senelik bu arada arnold swastangerin (yanlıs yazmıs olabılırım) 3 cm gerisinde imiş.tam sorum bu deildi ama olsun kardeş saol:D Arnold swaşderedengel i hiç sevmem konu ile akalasız :D bence kullanma ilac felan zararı olur elbette kendi haline bırak Allah ın yarattığı ile oynama ! .
2 senelik bu arada arnold swastangerin (yanlıs yazmıs olabılırım) 3 cm gerisinde imiş.tam sorum bu deildi ama olsun kardeş saolarnold un 3 cm gerisi mi 2 senede mümkün değil kardeş arnold bu işi 20 yıldır yapıyor he şu anki arnold dersen bak bu doğrudur arnold 65 küsür yaşında ama arnold 25 yaşındaki hali çok daha büyük detroid kardeş neden 1.70 olmak istiyorsun şimdi ben 10 cm daha uzun olmak için neler vermezdim boyum 1.73
bruce lee yi dövdüğü içinBruce un yanında şişme kaslı arnold un lafı geçmez zaten baktımıda anlarsın hangisi şişme hangisi yılların birikimi de ama sevmeme sebebiim başka eskiden severdim ermeni soykırımı ile ilgili ermenilere destek verdi gözümdem düştü :) hiç bir it benim milletime soykırımcı diyemez :)
sallamış 46 cm ölçtük kardeşarnold un 3 cm gerisi mi 2 senede mümkün değil kardeş arnold bu işi 20 yıldır yapıyor he şu anki arnold dersen bak bu doğrudur arnold 65 küsür yaşında ama arnold 25 yaşındaki hali çok daha büyük detroid kardeş neden 1.70 olmak istiyorsun şimdi ben 10 cm daha uzun olmak için neler vermezdim boyum 1.