Bu MantıkLımıdır Sizce böyle bişe mümkünmüdür Çok garibime gitti.
Merak Edenler için Dosya 186 KB a sıkıştırılmış Rar'ın içinde 2.7 GB Serious Sam2 Oyunun İmage i nasıl bir sıkıştırmadır çözemedim..
Bu MantıkLımıdır Sizce böyle bişe mümkünmüdür Çok garibime gitti.
Merak Edenler için Dosya 186 KB a sıkıştırılmış Rar'ın içinde 2.7 GB Serious Sam2 Oyunun İmage i nasıl bir sıkıştırmadır çözemedim..
yeni mi görüyorsun
4gb lık vista 2 mb
Bunun başka örnekleride var.Bazı iso,nrg, gibi imajlarda oluyor.imaj 4 gb lık dvd imajı ama içi boş gibi yada dosyslar çok dağılmış.bun gibi bir oyun daha vardı da hatırlayamadım.yani iş sıkıştırma formatında değil o şıkıştırdıkları imajda...
çaLıştıramadım zaten pc ye atıyor atmasına ama çaLıştırmasında vardır bi ipucu ama uğraşmadım bu kafamı karıştırdı sadece. Boş image diyorsun yani
Peki Bu Sıkıştırmayı normal iso nrg şekLinde yapıyorLarda başka türdemi yapıyorlar. arkadaş demişki 2 mb Lık vista var bu sıkıştırmayı yapınca sağlıklı oluyormu programın çalışması bakımından
2 gb dosya 1 mba iniyorsa tabii bi yerde sağlıksızlıklarda olacaktır.
arkadaşım onu daemon tools ile açacaksın programı kur zaten 1 mb lık küçük bir programdır sonra bildirim alanındaki simgesine tıkla mount image deyip bu image dosyasını mount et sanal bir diskte içindekileri açacak programı oradan kur olmadı oradakileri masa üstüne kopyalayıp yada bir dvd ye yazıp oradan kurmayı dene image sağlamsa çalışacaktır
tabii iso imajı ise bu söylediklerim geçerli
Açması Sorun değil. Ben sıkıştırmaya akıl erdiremedim. Sonuçta Cd image ı bu çalışır bi şekilde. ama bunun image'ını ilk alan alan adam nasıl bi sıkıştırma yapmış bunu rar sıkıştırmasında 187 kb oluyor bu image la alakası yok
rhymçaLıştıramadım zaten pc ye atıyor atmasına ama çaLıştırmasında vardır bi ipucu ama uğraşmadım bu kafamı karıştırdı sadece. Boş image diyorsun
nonpasaran image sağlam değilmiş baktım şimdi. Zaten mantıklıda değil yani
mini image'dır o arkadaşım yada fake. boş dosyaların boyut ve içerik bilgilerini farklı uygulamalarla orjinalleri gibi gösterebiliyorlar, mini image olayı ordan geliyor işte; eğer oyunun crack'i yoksa ve cd'siz çalıştırmak isteniyorsa böyle bi mini image yazılıyor ve bilmem kaç GB'lık koca kalıp yerine bu ufacık dosyaları diskinde tutup deamon tools vs. ile kullanıyorsun, sadece oyuna cd takılıymış havası vermek için...
DaRWeLL2 gb dosya 1 mba iniyorsa tabii bi yerde sağlıksızlıklarda olacaktır.Dosya'nın MD5 yığını varsa elinizde ve eğer çıkartma işlemi sonucunda bu değer uyarsa hiç bir sorun olmaz.
nonpasaranarkadaşım onu daemon tools ile açacaksın programı kur zaten 1 mb lık küçük bir programdır sonra bildirim alanındaki simgesine tıkla mount image deyip bu image dosyasını mount et sanal bir diskte içindekileri açacak programı oradan kur olmadı oradakileri masa üstüne kopyalayıp yada bir dvd ye yazıp oradan kurmayı dene image sağlamsa çalışacaktırBazen DVD etiketleri aynı olmak zorunda, yoksa çalışmaz. Gerçi buraki imaj dosyası başka....Onun bu yöntemlerin hiç biri bunda çalşmayacaktır.
tabii iso imajı ise bu söylediklerim geç
rhymPeki Bu Sıkıştırmayı normal iso nrg şekLinde yapıyorLarda başka türdemi yapıyorlar. arkadaş demişki 2 mb Lık vista var bu sıkıştırmayı yapınca sağlıklı oluyormu programın çalışması bakımıISO ve NRG bir sıkıştırma biçimi değildir. Bunlar disk kalıp türleridir.Bunlar dışında Alcohol 120% gibi profesyonel yazılımlar ile de kopya korumalı DVD'lerin imajları oluşturlur. Sıkıştrıma ise WinRAR veya 7-Zip ile yapılır. UHARC kullanan da var.
recep34Bunun başka örnekleride var.Bazı iso,nrg, gibi imajlarda oluyor.imaj 4 gb lık dvd imajı ama içi boş gibi yada dosyslar çok dağılmış.bun gibi bir oyun daha vardı da hatırlayamadım.yani iş sıkıştırma formatında değil o şıkıştırdıkları imajda...Doğru cevap!İş sıkıştırmada değil imajda. ELinizdeki imaji oyunun yasa dışı çalışabilmesi için yapılmış olan bir "NO-DVD Image" dosyasıdır. Burada imajın tamamını amak yerine Alcohol 120% kullanılarak sadece kopya koruma bilgisini içeren bölüm alınır.
Oyunun No-DVD EXE'si yapılamamaışsa, yani korsanlar oyunu kıramamışlarsa, NO-DVD Image ile oyun kandırılır.
Bu yüzde NO-DVD Image dosyalarının boyutu genelde 20 MB'ı aşmaz.
Yani:
elaziglimini image'dır o arkadaşım yada fake. boş dosyaların boyut ve içerik bilgilerini farklı uygulamalarla orjinalleri gibi gösterebiliyorlar, mini image olayı ordan geliyor işte; eğer oyunun crack'i yoksa ve cd'siz çalıştırmak isteniyorsa böyle bi mini image yazılıyor ve bilmem kaç GB'lık koca kalıp yerine bu ufacık dosyaları diskinde tutup deamon tools vs. ile kullanıyorsun, sadece oyuna cd takılıymış havası vermek için...