arkadaşlar bilgisayarımı ve geri dönüşüm kutusu vb açılmıyo yardım edin
Böyle Bir Arabirim Desteklenmiyor win 7 yardım edi
ikinci cevap explorer.exe files.sys ntfs.sys vb.. sys kalıplarıyla sistem kontrolünde çalışır syslerden biri yada bir kaçı eksik olduğunda bu hata otomatikmen oluşur. Genel de hatanın nedeni files.sys ve exabyte2.sys tabanlarının açılamaması sonucunda oluşur.
BİLGİSAYARA VE AĞLARA GİREMİYOSUN BİR TEK İNTERNET AÇILIYOR OYUNLAR AÇILMIYO
Dediğim gibi sorunun dosya yöneticisi kalıbından kaynaklanıyor. başlangıç ayarlarına bi göz at ama kesin çözümü malesef FORMAT ile.
Sys hataları anakart harita bozukluklarıdır bu harita bozuklukları her birim için ayrı çalışır ve internetin harita alanı internet kartına yada internete seslenen alana yönelik olup sürekli yeniden oluşturulmakta örneğin biz bu sityeye giriyorsak karşıdaki sunucunun devresine ulaşıp onun haritasını kullanıyoruz demektir bu nedenle internet sys leri çok zor bozulur.
dosya yöneticisi bozulmaları daha kötüdür ama dosya sistemin bozuk değil sadece işletim sistemin harita hatası vermişe benziyor.
http://windows.microsoft.com/tr- ... tem-repair-recovery
dvd ile onarmayi dene linki incele.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (208745) ~ 29 Aralık 2011 17:16
Aynı Hata bendede olduydu.Format Atarak Kesinve tam çözüm var eğer atmak istemiyorsan Ama birkaç Çözüm yorlu Önerebilirim ;
1.) Kaspersky Rescue Disk İndir Cd ye yazdır Boot et ve pc yi tarat.
2.)Sistem Geri yükleme Yap
3.)Bilgisayarı Onarmayı Dene
arkadaşlar sys hataları tıpkı xp ile vista yada windows7 arasındaki ie9 kurulumuna benzer uygun ortam olmadığından çalışmazlar.
biz bir dosyaya ulaşırken bunun firmalarca belirlenmiş çalışma prensipleri içersinde görüntüleyebiliriz.
Sys ler CMD için bile var. Ekran kartının ayrı sys si directX için bile ayrı çalışır.
Erkadaş Dosya ulaşım ve tanımlama merkezinin yıkıldığını resimde direk göstermiş.
Geri dönüşüm kutusu kernel ile yapışıktır ve system temp alanı ile birlikte harket eder. Geri Dönüşüm açılamıyor diyorsa yönetim engeli olduğundan olabilir ama birim desteklenmiyor yazıyorsa sys ya yok yada bozuk demektir.
Arkadaşın yapabileceği bir kaç yöntem var ama anlatılarak yapılacak kadar basit değil ve geri dönüşü daha zor bu nedenle diğer seçenekleri sunmadım.
Yapabiliyorsa Total Commander adlı bir program var onu kullanabilir bir tür explorer kendine has sys ye sahip kalıp almada yada kopyalama engellilerde gibi bazı engelleri kaldırmada işine yarar. Bir dene ama uygulama biraz karışık gelebilir.