MatematikCanavarıBilgisayar hayatının bir parçası olmalı,ama hayatın olmamalıDoğru tespit
Böyle Masaüstü Gördünüz mü[:D]
bütün oyunlar var valla içim açıldı
Ben masaüstünde değilim de bu oyunların hepsini kaldıracak bilgisayarı istiyorum. Olmaz mı
gereksiz bi sürü kalabalık. bu duruma bizim buralarda maymun iştahlılık deniliyor :D
kotu bence. aradıgını bulamaz insan yukardakı oyun sayısından cok daha fazla oyuna sahip internet kafe var yalovada klasör açık oyunları gruplandırmışlar . en azından aradıgını bulabılıosun :))
bendeki oyunları kursam bundan 5 fazla olur ama sadece oynadıklarımı kuruyorum uzun süre oynamadıklarımı siliyorum .8-10 oyun kuruludur şimdi . üstelik masaüstünde programlar oyunlar bilgisayarım geri dönüşüm , toplasan 5-6 simge var mis gibi.
Bu kadar fazla sımge olması sıstemı yoracaktır. Perf. sıstemden bahsedıyorsunuz bence perf. yarısını bu masaustu simgeleri yiyordur zaten..
Borga-xBu kadar fazla sımge olması sıstemı yoracaktır. Perf. sıstemden bahsedıyorsunuz bence perf. yarısını bu masaustu simgeleri yiyordur zaten..Borga Abi bu bölümde bile göstermişsin nasıl bir PC Canavarı olduğunu
"Masaüstünde kullanılmayan simgeler var" uyarısını kaç kere aldın??
ya bilgiayar sadece oyun oynamakmı arkadaşlar . iyi ce çocuklaştınız ha,
hepsini kursam bundan fazla olurdu. inanınki geçen yaz ne kdar oyun indirşim yuh demeye başladım şimdilerde... 200 lük hdd nin 30 u boş o ndenle siliyorum artık.....
oyun manyağı olur bunların hepsini oynayan yaa :D masaüstüne çok simge koymak pc yi çok kasıyo bizzat denedim bende celeron 2.4 vardı önceden donup kalıyodu bu yüzden, bende bi klasörün içine atıyodum hepsini hemde gruplayınca daha kolay bulunuyo herşey =))
profnx7oyun manyağı olur bunların hepsini oynayan yaa :D masaüstüne çok simge koymak pc yi çok kasıyo bizzat denedim bende celeron 2.4 vardı önceden donup kalıyodu bu yüzden, bende bi klasörün içine atıyodum hepsini hemde gruplayınca daha kolay bulunuyo herşey =))Benim masaüstünde tek bi simge bile yok(çöplük dahil:D)
Hepsini Rocket Dock programında saklıyorum walla:D
OnnuuRBenim masaüstünde tek bi simge bile yok(çöplük dahil:D)aynen...arkaplandaki manzarayı daha iyi görüyorum
Hepsini Rocket Dock programında saklıyorum walla:
madem oyun canavarısın ps2 al olsun bitsin
Sadece kendini kanıtlamak için yapılmış bir masaüstü; ya da internet kafede "Oyunlar" diye bir klasör varsa; Onu masaütüne boşaltılmış hali gibi geldi bana...
ben inanmıyorum bir bilgisayarın bukadar boş şeyle dolu olabileceğine arkadaşlar insan oyun oynar ama okarda değil yav orda en az 100 tane oyun var okadar oyun oynamak insanı asosyal yapar arkadaşlar dikkat edin bence
aman tanrım bu nee kayafayı yerim sanırım
OnnuuRBorga Abi bu bölümde bile göstermişsin nasıl bir PC Canavarı olduğunuBiliyoruzda konuşuyoruz.
waay maestro abimizee bakk....)))
pc yakındaa çöker..
Borga-xBiliyoruzda konuşuyoruz.çok mütevazi bir açıklama olmuşSon Düzenleme: bir dost ~ 04 Temmuz 2008 16:42