Böyle Masaüstü Gördünüz mü[:D]
benimkide böyleydi simgeleri biraz küçük yaptım.:)
genelde internet cafelerde oluo böle şeyler ama onlarda bi klasörde topluoyolar qenlede böyle bi drum ilqinç keşke başlat menüsüde qörünseydi 3-4 dölüm olurdu heralde:D
Bizim buradaki internet cafede aynen durum bu ekranlar 22" hepside masaüstünde duruyo we hepside orjinal çalışan oyunlar.Sistemlerde malum süper
bhence qeri dönüşüm kutusu war ama resme sıqmamış :D
Copluk, :p Adamin grup kelimesini bilmedigi ortada. Ne aradagini bulamaz orada insan. Tabii kullanan alyan, pardon alien'se baska. :D :D
Onur BabaGeri Dönüşüm Kutusu'nun olmaması ilginç deilmi?:Ekranın kendisi çöplük olmuş zaten
Dostum bune böyle savaş alanına dönmüş...
o kadar oyunun arasında Ccleaner görmek çok komik...
sakin_insano kadar oyunun arasında Ccleaner görmek çok komik...Aaa öle deme Ccleaner da güzel oyun
GaMeRrHep demişimdir bu melih cahil insansakin_insano kadar oyunun arasında Ccleaner görmek çok komik...Aaa öle deme Ccleaner da güzel oyun
Bi ara hatırlat sana Ccleaner analatayım şaka tabiki kardeşim
swordmaster_65GaMeRrYaw öle deme wolkan çerez filan temizlemek zewkli belki benim içinHep demişimdir bu melih cahil insansakin_insano kadar oyunun arasında Ccleaner görmek çok komik...Aaa öle deme Ccleaner da güzel oyun
Bi ara hatırlat sana Ccleaner analatayım şaka tabiki kardeşim
GaMeRrswordmaster_65GaMeRrYaw öle deme wolkan çerez filan temizlemek zewkli belki benim içinHep demişimdir bu melih cahil insansakin_insano kadar oyunun arasında Ccleaner görmek çok komik...Aaa öle deme Ccleaner da güzel oyun
Bi ara hatırlat sana Ccleaner analatayım şaka tabiki kardeşimswordmaster_65GaMeRrswordmaster_65Bu alıntı kısmı da çöplüğe dönüşmüş.GaMeRrYaw öle deme wolkan çerez filan temizlemek zewkli belki benim içinHep demişimdir bu melih cahil insansakin_insano kadar oyunun arasında Ccleaner görmek çok komik...Aaa öle deme Ccleaner da güzel oyun
Bi ara hatırlat sana Ccleaner analatayım şaka tabiki kardeşimYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 11,824 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007Heheh
-----------
Ben hiç sevmem yaa böyle, masaüstünde çok fazla simge oldu mu hemen azaltıyorum..Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 011 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2008tabii herkes benden de bi yorum bekliyo.:D hemen sölimmm adam harbi bokunu çıkarmışş..:Dafedersiniz emme öle:D:d
ÜyeTeşekkür Sayısı: 058 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008böyle masaüstünü görmemiş olanların doğal olarak sayısı çoktur ama senin bu konuda lüzumsuzluğunu görmüş olduk biraz faydalı bilgiler üzerinde yoğunlaş görgüsüzlük bu senin yaptığın başka bişey değil
Böyle Masaüstünde Cok simge Olunca Bana afakanlar Basıyoo :))) Benim masaüstündeki simgeler 2 kolonu Gecmiyorr. Ayrıca bizim burdaki internet cafede'de 40 gecik oyun var... Böyle kirlilik genelde internet cafelerde oluyor
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 14 Mayıs 2008 16:48Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0320 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2008Bilgisayar hayatının bir parçası olmalı,ama hayatın olmamalı
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,699 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2008masaüstünde fazla icon olması bilgisayar için iyi değilmiş bu sizce doğrumu
soulmyHarbiden heeOnur BabaGeri Dönüşüm Kutusu'nun olmaması ilginç deilmi?:Ekranın kendisi çöplük olmuş zaten