kişi listeme eklenecek kişinin nickini göstermeden ekleyip eklemiyecegimi soruyor bu durum normal mi?
bunu yapan sakın RootCr4cK olmasın?muhahhahha.
kişi listeme eklenecek kişinin nickini göstermeden ekleyip eklemiyecegimi soruyor bu durum normal mi?
bunu yapan sakın RootCr4cK olmasın?muhahhahha.
Vay canına,RootCr4cK, ne büyük iş başarmış..
Gerçekten etkileyici..:))
Ama ben almıyım RootCr4cK,kalsın,sağolasın..:))
cep telefonuna özel(gizli) nnumaradan çağrı bırakılması gibi,işe yaramaz sadece rahatsız eden bir çağrı.
msn de bi komut varya yazınca ne nick nede mail gözüküyo işte o bu.
Korkulcak bişey değil.
Ekledikten sonra kişiye sağ tıklayıp Send other(2.seçenek) kısmına gelince mailini görürsün.
Ama yinede dikkat li ol. MSN prtokolleri üzerinden pc ye trojan atan çok kişi gördüm.
herseyin bir ilki vardır sıradan oldu ama ufak tefek seyleri gözünüzde büyütmeyin
Bir zamanlar beni bir arkadaş eklemişti kişi ekleme iletisi de bana gelmemişti. Böylesi daha kötü bence. Sordum ona nasıl yaptığını ama hala cevap alabilmiş değilim. :(
cyloneBir zamanlar beni bir arkadaş eklemişti kişi ekleme iletisi de bana gelmemişti. Böylesi daha kötü bence. Sordum ona nasıl yaptığını ama hala cevap alabilmiş değilim. :(Şifreni öğrenmiştir ya da deneyerek bulmuştur..Sonra senin hesabından oturum açıp kendi istediği adresi eklemiştir..Sen kendin oturumunu açınca o kişiyi listene eklenmiş olarak görmüşsündür..En basit açıklaması bu olabilir..
Başka açıklamalar da olabilir tabi ki..