Merhaba arkadaşlar
Biliyorum forumun genel konularıyla çok alakasız ama yinede bu konuyu açmak istedim
Ben 15 yaşındayım 160 boyum var boyumdan hiç memnun değilim
Bu aralıkta 16 olucam ama yaşıtlarıma göre gelişimim biraz geç.
Şöyle anlatıyım benim bütün sınıf arkadaşlarımda sakal bıyık çıkıyor ama benim daha favorilerim bile çıkmadı ama köse değilim yüzümde tüyler var.
Boyumu uzatmak için napabilirim lütfen yardım edin her saniye önemli.
edit: kilom 55 karate yapıyorum ama ağırlık kaldırmıyorum
annemin boyu 150 cm babamın 170 cm yaklaşık olarak en fazla 2 cm sapmıştır
ben 180 cm olmak istiyorum
önemli edit: ben zaten sakal bıyık olayını takmıyorum ben ergenliğe geç girdim büyümem yaşıma göre daha geç yani onu anlatmak istedim gelişimim 1-2 yıl geriden geliyo umarım geriden geldiği gibi daha geç biter ergenliğim
Boyum kısa :/
valla bende 19 yasındayım boyum 1.72 yegenlerım 15 14 yasları boyları 180 ı geçıo:)
birincisi yaşın daha kaç sakal bekliyorsun 18 19 dan sonra cıkmaya başlarsa normaldir.(sakın o güzel yüzüne jilet vurma pişman olursun.ben senin yaşındayken aynı sorunu çekiyordum şimdi günde 1 kere sakal traşı oluyorum bıktım artık kesmekten,eğer babanda veya bir büyügünde sakal cıkıyorsa geninizde sakal vardır eninde sonunda cıkar zaten )
ikincisi gece yatmadan önce bol bol süt iç
üçüncüsü boy uzatmak için elinden geleni yapıcaksın mesela spor yapıcaksın.(basketbol,hele hele yüzmek felaket boy uzatır onuda söyleyeyim,yüzersen hem ronaldo olmasa da vücudun da biraz şekillenir kulaç ata ata.boyunda uzar)
Bıyıklar ilk olarak 12-13 yaşlarında tüy şeklinde çıkar.Ben Ekimde 16 olucam ve bıyıklar sert şekilde çıkıyor ve sakallarımda çıkıyor.Ama sürekli makina ile kesiyorum.Sakallarımda yetişkin sakalları gibi değil yumuşak.
Boyunu uzatmak için biraz geç kalmışsın.Benim ailemde herkes kısa.Annem ve babamın boy ortalaması seninkiler kadar fakat erkenden basketbola başladığım için boyum şu anda 1.75.Aynı zamanda kollarım filan çok gelişmiş.Yani basketbol sadece boy uzatmakla kalmıyor.Sana tavsiyem hemen basketbola yazılman.20 yaşına kadar aralıksız gitmelisin.O zaman boyun uzayabilir.Ama 1.80 olmayı unut derim...
benim yaş 27 boy 1.73 memnunum boyumdan :D
üçüncüsü boy uzatmak için elinden geleni yapıcaksın mesela spor yapıcaksın.(basketbol,hele hele yüzmek felaket boy uzatır onuda söyleyeyim,yüzersen hem ronaldo olmasa da vücudun da biraz şekillenir kulaç ata ata.boyunda uzar)Spor yapıya iyi gelir ama "felaket" boy uzatmaz. Beslenme çok daha önemli, yediklerine dikkat et. Ortaokuldayken bir hocamız demişti hala hatırlıyorum, eğer ikizin olsaydı ve çok spor yapsaydı, sen de odun gibi otursaydın (yedikleriniz aynı) 3-5 cm anca değişirmiş. Yanlışsam düzeltin.
eMerhaba arkadaşlarKardeşim yemek seçme Allah ne verdiyse ye süt ve süt ürünlerini bol bol tüket,basketbol oyna,barfiks çek.Sakal,bıyık kıldan tüyden mesele onlar çıkar hayatını yaşa takıntı yapma bunları.
Biliyorum forumun genel konularıyla çok alakasız ama yinede bu konuyu açmak istedim
Ben 15 yaşındayım 160 boyum var boyumdan hiç memnun değilim
Bu aralıkta 16 olucam ama yaşıtlarıma göre gelişimim biraz geç.
Şöyle anlatıyım benim bütün sınıf arkadaşlarımda sakal bıyık çıkıyor ama benim daha favorilerim bile çıkmadı ama köse değilim yüzümde tüyler var.
Boyumu uzatmak için napabilirim lütfen yardım edin her saniye önemli.
edit: kilom 55 karate yapıyorum ama ağırlık kaldırmıyorum
annemin boyu 150 cm babamın 170 cm yaklaşık olarak en fazla 2 cm sapmıştır
ben 180 cm olmak
Beyler bende 18 im boy 1.85 daha uzarmıyım dediklerimi bende yapıyorum :)
doğum tarihim 18 eylül 1994 bıyığım ve sakalım bundan 4 sene önce çıktı uzadığı içinde okulda sorun olmasın diye traş oldum şimdi sakalım ve bıyığım yetişkin insan gibi çıkıyor
bir işede yaradığı yok yani bıkıyosun traş olmaktan traş oldum diyelim hem aşayuı hem yukarı doğru sinek naydı yada normal aşağı doğru oldum diyelim 3-4 saat bilemedin 5 saat sonra uzuyor
he dertten başka bir işede yaramıyor uzuyor dediğim çok hafif suratıma dokununca yada yakından bakınca anlaşılıyor 5 saat içinde böyle oluyor 5 saat değilde 2 gün geçince baya uzuyor tam bir yıl önce okulda eylül ayında 2 gün bırakmıştım sakalı az kalsın hoca dersten atıyordu dertten tasadan başka bir işe yaramıyor sakal ve bıyık kızlar sakallıları sever dersen külliyen yalan birşey bu küçük yaşta sakalı bıyığı çıkan erkekleri kızlar sevmez keşke senin gibi yüzüm tertemiz olsaydı malesef ben babyface yi 4 yıl önce kaybettim :( sakın üzülme tam tersine sevin üzülecek bişey yok neden üzülüyon :S
vücudumda 30 yaşında adam gibi çok kıllı :S boyumda 1.77 boy sevinilecek bişey ama kıl değil havuza gitsem herkes yaşıma 23 diyor tabi yanımda babam olduğu için 23 diyorlar yoksa 28 falan diyecekler :(
havuzda bayan erkek karışık çok utanarak giriyorum havuza her tarafım kıl :S
vücudumda 30 yaşında adam gibi çok kıllı :S boyumda 1.77 boy sevinilecek bişey ama kıl değil havuza gitsem herkes yaşıma 23 diyor tabi yanımda babam olduğu için 23 diyorlar yoksa 28 falan diyecekler :(hacı senin genetiğinde var bişeyler....
havuzda bayan erkek karışık çok utanarak giriyorum havuza her tarafım kıl :
12 yaşındayım ve senden uzunum.Eczaneye sor bence.
Başlık biraz daha tutsaydı hiç fena olmazdı
Bana kalsa günde 1 litre de süt içerim ama bağırsaklar sürekli demir sindirmekten iflas edermiş diye duydum
En fazla ne kadar süt içmeliyim günde
Boyu kısa olanlar haftada 4 balık türünden (Torik,kefal,uskumru,palamut) herhangi üçünü haftada 3 kez ızgara ya da fırında buğulama yaparak tüketmelidir.Boyunuzun uzaması için 6 ay boyunca haftada üç kez bu balık türlerini tüketmeniz gerekmektedir. İbrahim Saracoğlu’nun ifadesiyle 6 ay sonra mükemmel bir sonuçla karşılaşacaksınız.
teşekkür ederim ilgin için bunu denicemBoyu kısa olanlar haftada 4 balık türünden (Torik,kefal,uskumru,palamut) herhangi üçünü haftada 3 kez ızgara ya da fırında buğulama yaparak tüketmelidir.Boyunuzun uzaması için 6 ay boyunca haftada üç kez bu balık türlerini tüketmeniz gerekmektedir. İbrahim Saracoğlu’nun ifadesiyle 6 ay sonra mükemmel bir sonuçla karşılaşacaksınız.
Peki şu boy uzatan tabanlar hakkında ne düşünüyosunuz sizce gerçekten etkili midir
Gerekirse onları takıp 4 saat bile yürürüm
bence çok zeki insanların boyu öyle fazla uzun olmuyo kaslarıda pek gelişmiş olmuyo ben çok gördüm öyle insan aşırı güçsüz ve kısa ama çok zeki
sorununa gelirsek ben 15 yaşına haziranda girdim ve 164 cm boyum var ve bıyıklarım tüy şeklinde yeni çıkmaya başladı ve bana herkes sen şimdi kısasın ama sonradan uzayacaksın diyolar çünkü benmi amcamın oğlu 15 yaşında 150 cmlrdymiş şimdi ise 180 boyunda sen bence sonradan uzayanlardansın sen yatmadan önce ve sabahleyin 1 bardak süt iç ve ip atla basket voleybol oyna ve bu tür işleri okadarda kafana takma
İlgisi için herkese teşekkür ederim
Benim yaş 26 boy 1.92 sana bazı önerilerim var. Sakal Bıyık bende lisen son da okul biterken yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı sonra keşke çıkmasaymış diyorum. Boy oranına gelince aile de önemli anne baba abi boylarıyla orantılı benim abiler de biri 1.90 diğeri 1.87 annem 1.75 baba 1.82 filan. Ama şöylede birşey var ben lisede birden boy attım. Yani sen daha boy atma şansın var. Beslenmende önemli tabiiki. Ama boy uzatıcı ilaçmış filan bunlara kanma hepsi kandırmaca bence. Birde ben yıllarca basket oynadım bu basketbol boy uzatıyor lafı profesyoneller için bir miktar geçerli olabilir ama normalde basketbol boy uzatmıyor. Yıllarca oynayınca belki bir iki santim yani. Ama bunu şimdiden dert etme bazı insanlar erken yaşlarda bazıları da geç yaşlarda boy atarlar. Ben lise 2 gibi boy attım.
Benim yaş 26 boy 1.92 sana bazı önerilerim var. Sakal Bıyık bende lisen son da okul biterken yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı sonra keşke çıkmasaymış diyorum. Boy oranına gelince aile de önemli anne baba abi boylarıyla orantılı benim abiler de biri 1.90 diğeri 1.87 annem 1.75 baba 1.82 filan. Ama şöylede birşey var ben lisede birden boy attım. Yani sen daha boy atma şansın var. Beslenmende önemli tabiiki. Ama boy uzatıcı ilaçmış filan bunlara kanma hepsi kandırmaca bence. Birde ben yıllarca basket oynadım bu basketbol boy uzatıyor lafı profesyoneller için bir miktar geçerli olabilir ama normalde basketbol boy uzatmıyor. Yıllarca oynayınca belki bir iki santim yani. Ama bunu şimdiden dert etme bazı insanlar erken yaşlarda bazıları da geç yaşlarda boy atarlar. Ben lise 2 gibi boy attım.aynen benim amcamın oğluda öyle oldu şimdi 20 yaşnda boyu baya uzun ama 15 yaşındayken öyle kısaymışki ben duyduğumda inanamadım