Arkadaşlar;
Ben windows 7' de bir tema yükledim ve tema bozukmuş galiba ekran karardı internete görev yöneticisi ile girdim. Komutlar sayesinde sistemi geri almaya çalıştım ama daha önceki tarihe kayıtlı geri dönüş noktası yok ne yapacağımı şaşırdım hiç bi şekilde düzeltemedim temayı silemedimi kaldırma seçeneği çalışmıyor lütfen bi yol gösterin..
Bozuk Tema
https://www.chip.com.tr/forum/agl ... onarim_t216787.html
bu linkteki tavsiye edilen onarımları dene...
Bilgisayara yüklediğim programlar açılmıyor dosya açılacağı sırada bi karartı geliyor ve kapanıyor programları çalştıramıyorum o yüzden bu çözümler işimi görmez. Ayrıca başlat'da yok görev yöneticisiyle komutlar yardımıyla kısıtlı hareket edebiliyorum tek sorun format gibi duruyor fakat önemli programlar ve dosyalar var w7 kurulum cdside elimde yok ne yapacağımı şaşırdım :(
Güvenli modu denedim ama durum orda da aynı
Bilgisayara yüklediğim programlar açılmıyor dosya açılacağı sırada bi karartı geliyor ve kapanıyor programları çalştıramıyorum o yüzden bu çözümler işimi görmez. Ayrıca başlat'da yok görev yöneticisiyle komutlar yardımıyla kısıtlı hareket edebiliyorum tek sorun format gibi duruyor fakat önemli programlar ve dosyalar var w7 kurulum cdside elimde yok ne yapacağımı şaşırdım :(önemli dosyalarını ubuntu live cd eyer harddisk 2 bölümse c bölümünden d bölümüne taşırsın
sonrada c bölümünü formatlarsın.
ekrana sağ tıkladığımda bişi çıkmıyor yani temayı ordan değiştiremem veya silemem başlat çubuğuda temadan kaynaklanan sorun yüzünden yok temayı kurdum değişik bi program vardı orda temayı kaldırma seçeneği var fakat hata veriyor orjinal w7 temasına geçişte var fakat çalışmıyor yeni temalar indirdim indiği anda değişen temalar ama onlarda çalışmadı aklıma gelebilecek her yolu denedim ama olmuyor sistem geri yüklemesi en iyi çözüm ama geçmişe dönüş noktası yok nasıl yapacağımı bilmiyorum.
bilgisayarın hazır bilgisayarmı hazırsa recovere bölümler var hazır bilgisayarları.
o laptoplarda olmuyormuydu benimki orta halli bi bilgisayar yok öyle bişeyi :)
nasıl o olmuyor , ben 9 ay önce aldım laptobu, yanında vermediler ama pc'yi açınca otomatik olarak yükler ( konuyla alakasız ama pc'yi kurtarırsan aklında bulunsun )
Arkadaşlar benimle aynı duruma düşebilecek arkadaşlar için söylüyorum;
Öncelikle benim gibi abuk subuk tema işleriyle uğraşmayın eğer benim gibi bi durum olursa tek çözüm formattır haberiniz olsun. Akıla gelebilecek her yolu denedim fakat formattan başka bi çözüm bulamadım.
Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.