29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilgili bir logo bir emare yok bravo chip online
Cumhuriyet Bayramın tarihini unutmus galiba bravo size
Bravo chip online
sen birde buraya bakin
bend size Helal Olsun diyorum size başka bisey demiyorum
save us. y2j
O zaman "bir emare" yok demeyin. Öyle bi yazmışsınız ki sanki site dün neyse bugün o şekildeymiş gibi. Küçükte olsa var bişey yazınızın abartısına karşılık olarak verdim o resmi. Yoksa altına yorum yazmayı bizde bilirdik.eyer bu kucucuk emare gunun onemini yakisiyorsa sizin icin sorun yok ama benim icin
hic yakismiyor bu kucucuk emare
yorum yasaniz daha iyi olurdu.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (172709) ~ 29 Ekim 2010 19:28
Günün önemine yakışıyor demedim zaten. Durumdan bende hoşnut değilim ama alttan alıyorum çünkü ortada ufakda olsa bişey var ve bu günü unutulmadığını gösterir.
Günün önemine yakışıyor demedim zaten. Durumdan bende hoşnut değilim ama alttan alıyorum çünkü ortada ufakda olsa bişey var ve bu günü unutulmadığını gösterir.Durumdan bende hoşnut değilim ama keske belitseydiniz daha iyi olurdu
ozaman dahada yakisan bir ebata bir logo koyarladi bence.
Sitenin yapısına uymadığı için konulmamıştır diye düşünüyorum ama en azından girişe bi intro ya da aşağı sarkıp duran o malum reklamın yerine konulabilirdi.
Şu herkesin şikayetçi olduğu zorla kaldırttığımız linklerin üzerine gelen reklamı diyorum. Şuan yok yanlış anlaşılmasın.
Sitenin yapısına uymadığı için konulmamıştır diye düşünüyorum ama en azından girişe bi intro ya da aşağı sarkıp duran o malum reklamın yerine konulabilirdi.
Şu herkesin şikayetçi olduğu zorla kaldırttığımız linklerin üzerine gelen reklamı diyorum. Şuan yok yanlış anlaşılmasın.
en azından girişe bi intro ya da aşağı sarkıp duran o malum reklamın yerine konulabilirdi.Şu herkesin şikayetçi olduğu zorla kaldırttığımız linklerin üzerine gelen reklamı diyorum
yorumunuz icin tesekurler.
Ben bardağın daima dolu tarafından bakarım zaten. Boş tarafına bakarsam neler çıkar :)
Şu yönden bakın> CHIP TR'nin logosu ancak Bayrağımızı bu şekilde barındırabilecek şekildedir. Şahsen iyi olmuş.bakin Atilla arkadas ne yazmis bilmem buna katiliyormusunuz.
Zaten her yerde kutlanıyor Cumhuriyetimiz'in kuruluş yıl dönümü ve Chip'te bunu anmış.
en azından girişe bi intro ya da aşağı sarkıp duran o malum reklamın yerine konulabilirdi.Şu herkesin şikayetçi olduğu zorla kaldırttığımız linklerin üzerine gelen reklamı diyorum
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (172709) ~ 29 Ekim 2010 20:05
Bahsettiğim yer burası. Eski sarkan reklamdan hatırlarsınız :)
Şuanda boş gözüküyor.
İlk sayfada bardağın neresine baktığımı belirttim Karub :)
Atillanin yazisi
Durumdan bende hoşnut değilim ama alttan alıyorum çünkü ortada ufakda olsa bişey var ve bu günü unutulmadığını gösterir.
Karub yazisi
Reklam yok ama değişen güzel bir logo var ortada bu yeterli değil mi? Ama dediğiniz gibi az olmuş.
bugunu anlami nedeniyle bardagin dolusu veya bosu tarafina bakmiyoru sadece bugun anlamina ugun
olmadigini belirtmek istedim bu arada sizlerde hosnutsuzlugunuzu vede cok az oldugunu
belirtmisiniz belki gelecek yil boyle olmaz daha ugun bir sekilde birseyle konur
ikinizede tesekurler.
bugün 29 ekim ile ilgili açılan kaçıncı gereksiz konu bu?
Biri google'a teşekkür eder biri lanetler...
Atatürkçü iseniz farklı şeylerle gösterin bunu.Sitelerin hatalarını arayarak değil.