Bir laptopa ihtiyacım var sadece oyun oynayacağım.. Masaüstü önerisi yapmayın lütfen kesinlikle masaüstü bilgisayar almayacağım çünkü bu aleti yolculuk , yurtdışı ve üniversite için alacağım.. Para sınırım 1500 ile 1800 arası bir fiyat.. ve bu aleti sadece 2-3 yıl kullanacağım.. Şimdi bana gereken 2-3 yıl içindeki oyunları çalıştırabilecek bir laptop.. Sizce bu aşağıdaki işimi görür mü? Aynı fiyata daha iyisi var mı?
http://www.ereyon.com.tr/urun/ca ... lir-bilgisayar.aspx
Bu alet işimi görür mü?
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
OP Yeni Üye
20 mesaj
Hangi yönden daha iyi oluyor?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Bir laptopa ihtiyacım var sadece oyun oynayacağım.. Masaüstü önerisi yapmayın lütfen kesinlikle masaüstü bilgisayar almayacağım çünkü bu aleti yolculuk , yurtdışı ve üniversite için alacağım.. Para sınırım 1500 ile 1800 arası bir fiyat.. ve bu aleti sadece 2-3 yıl kullanacağım.. Şimdi bana gereken 2-3 yıl içindeki oyunları çalıştırabilecek bir laptop.. Sizce bu aşağıdaki işimi görür mü? Aynı fiyata daha iyisi var mı?İç aksamının özelliklerine göre fiyatı çok iyi. Bence cihazı görün, kasasını, monitörünün kalitesini, klayesini ve sair kısımlarını inceleyin. Onlarda bir kalitesizlik söz konusu değilse alın. Aksi takdirde T9600 işlemcili Packard Bell, Acer ve Samsung modelleri var, onlardan birini alın bence.
http://www.ereyon.com.tr/urun/ca ... lir-bilgisayar.aspx
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=41391
linkini verdiğin ürün bu sanırım.ben bugün vatana gidip inceledim bu ürünü ve hayran kaldım.tereddütsüz alabilirsin.
Hangi yönden daha iyi oluyor?
bumu Hangi Yönden İyi 1.Tasarım yonden gayet iyi o seçtiğin casper'ın tasarımı berbat
2.İşlemci ghz si 2.8 üstelik çif çekirdek capser ise 4 çekirdek 1.6 turbo özellğiyle 2.8 oluyor
iEkran kartları aynı
Ses kalitesi olarak asus Isınma sorunu hakkında hiç şüpen olmasın bn kullanıyorum
HDD Aynı
Gelelim Ekrana Asus 16 inc casper 15.6 be berbat bi ekran tasarımı war asus al derim daha iyi
Eğer Bütçe Söz Konusuysa Aynı Özelliklerle parkard bel var onu al :)
casperı gördündemiki berbat diyorsun?casperın işlemcisi çok çok daha iyi.ayrıca ekran tasarımı falanda berbart diğil.casper dada asla ısınma olmicakdır çünkü işlemciyi gerektiği kadar kullanıyor.
Evet Gördüm Kullanları Gördüm Hatalarını Gördüm Tasarımı Berbat Oldugunu Gördüm Isınma Sorununu Gördüm Casperın İşlemcisi Hiçde İyi Degil T9600 Varken O işlemciyi Almam Ben 4 Çekirdeğin Başka Serisini Alırım Daha iyi
OP Yeni Üye
20 mesaj
Parkard bel'in linkini verebilir misin?
bumu Hangi Yönden İyi 1.Tasarım yonden gayet iyi o seçtiğin casper'ın tasarımı berbat
2.İşlemci ghz si 2.8 üstelik çif çekirdek capser ise 4 çekirdek 1.6 turbo özellğiyle 2.8 oluyor
iEkran kartları aynı
Ses kalitesi olarak asus Isınma sorunu hakkında hiç şüpen olmasın bn kullanıyorum
HDD Aynı
Gelelim Ekrana Asus 16 inc casper 15.6 be berbat bi ekran tasarımı war asus al derim daha iyi
Eğer Bütçe Söz Konusuysa Aynı Özelliklerle parkard bel var onu al :)