Anakartım, Biostar G31-M7 TE
1 Gb'lik max. 120 tl'ye kadar bi ekran kartı almak istiyorum. Sürekli oyun üzerine kullanılacağı için önerileriniz neler olur? Şimdiden herkese teşekkürler :)
Öğrenmek istediğiniz başka şeyler varsa buyrun :)
Anakartım, Biostar G31-M7 TE
1 Gb'lik max. 120 tl'ye kadar bi ekran kartı almak istiyorum. Sürekli oyun üzerine kullanılacağı için önerileriniz neler olur? Şimdiden herkese teşekkürler :)
Öğrenmek istediğiniz başka şeyler varsa buyrun :)
sistem özelliklerini yazmalısın dostum işlemcin nedir ve kasada kaç W güç kaynağı var sen bunları söylersen sana daha iyi yardımcı olurum
tamam dostum geriye bi tek psu kaldı kasanun yan kapağını aç ve orada W ile bir değer yazar atıyorum 300 W diye ama v olan değil bak W olan değer e bakıp buraya yaz bende sana yardımcı olayım psu W ı düşükse sistemin deki parçalar bozulabilir o yüzden psu W değeri önemlidir![]()
Yeterli olur sanırım? :)
Power supply yazan yerden bahsettin sanırım, orda total power 250 W yazıyor. Dc output Max. 228 W yazıyor hangisi lazım bilmiyorum ama sanırım total power 250 W yazanı istedin :)
250W dostum powerin Sana HD5570 önerebilirim.
http://www.webdenal.com/powercol ... i-hd-55_412829.html
Veya HD6570
http://www.webdenal.com/powercol ... hdmi-dv_348380.html
psu çok düşük psu içinde bütçe belirt bide psu al bari yoksa aldığına değmez 250 W lık psu çöp artık tabi paran varsa hocam
Kaç W'lık bir psu benim işimi 1 - max. 2 yıl görür? Ona göre bir fiyat belirtebilirim Ama yine de daha ram falan da almayı düşünüyorum o yüzden pahalı olmaması benim işime gelir.
Kaç W'lık bir psu benim işimi 1 - max. 2 yıl görür? Ona göre bir fiyat belirtebilirim Ama yine de daha ram falan da almayı düşünüyorum o yüzden pahalı olmaması benim işime gelir.parana göre değişir ama ben senin yerinde olup ve param olsa en az 500 W +80 bir psu alır sonra da HD6850 alıp sonrada elimdeki işlemciyi satıp veya takaslayıp 4 çekirdekli quad bir işlemci ile bu sistemde oyunları son ayarda oynarsın tabi herşey paraya bakıyor dostum hem seni oyunlarda sıkıntı çıkarmıyacak en az 3-4-5 sene götürür sen maddi açıdan söyle ne kadar para varsa o kadar kaliteli parça önerebilirim
Biraz baktım da işlemci fiyatları şu anki bütçeme göre baya bi pahalı :) ekran kartı + psu'ya 200-220 Tl ayırabilirim bu aralarda. İşlemci bir dahaki seneye artık :)