bu ay almış olduğum chip dergisindeki programların olduğu chip dvd si çalışmamaktadır.
bu yüzden ne yapmalıyım size olan güvenim kalmadı artık diyebilirim.
mağduriyetimin giderilmesini istiyorum ve bu yüzden ne yapmam gerekmektedir lütfen bana e-mail atarsanız sevinirim
e-mail:afilli_genc_19@hotmail.com
bu ay ki chip dvd si çalışmıyor
Arkadaşım o DVD bende de çalışmadı... kolanya ile sildim biraz çalıştı. ama daha sonra taktığımda yine çalışmadı yine sildim çalıştı. anlamadım bende.. diğeri normal çalıştı. silinipte çalışacaksa o zaman işimiz var
nisan ayında almış olduğum derginin dvd sini üç bilgisayarımda da denedim ancak bir türlü içeriğini izleyemedim değerli chip çalışanlarının bu konuya gerekli ilgiyi gösterip bu sorunuma yardımcı olacakları kanısındayım şimdiden teşekkür ederim saygılarımla...
slmm ben chip dergisinin mart sayısını aldım içinde winoptimizer diye bir program var tam sürüm yapmak için bi adrese gönderiyor orada zipcode diye bir şey var oraya ne yazacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
nisan ayı dvd si tarafıma gönderilmiştir derginizin bu duyarlılığı takdir edilmesi gereken bir davranıştır.chip dergisinin tüm çalışanlarına saygılar teşekkür ederim...
benim ağustos ayı DVD si çalışmıyor mail yolladım bakalım CHip ne kadar güvenilir belli olacak.
Mailleriniz tarafımıza ulaşır ılaşmaz DVD'leri göndermeye çalışıyoruz.
DVD'yi bilgisayarınız okumuyorsa:
Başka bir DVD yazıcıda okutmayı deneyin.Okuyorsa DVD sürücünz çift katmanlı DVD'leri okuyamıyordur.
Varsa DVD yazıcınıza uygun Firmware güncellemsi yapın.
Hiçbir olmazsa yeni DVD'niz adresinize gönderilir.
Diğer dergilerden birinin verdiği çift katmanlı DVD yi okuyor ama Chip DVD yi okumadı bi türlü.DVD sürücüm henüz 3 aylık ve son firmware update 'i yapılmış durumda.
Hala cevap bile gelmedi bakalım eylülde ağustos ayının cevabı gelir sanırım