selam sayin arkadaslar bu benim bilgisayardaki systemi hijackthis programiylan yaptim ama nasil anlayacagim neyin ne oldugunu yada viruz varmi vir bakarmisiniz
bu benim sistemde viruz varmi bir bakarmisiniz
http://www.mumsema.net/programla ... r-de-en-onemli.html
Burda resimli anlatımı verilmiş belki sana yardımcı olabilir.
selam dogru orada da var almanca board ama siz degerli türk ustalara sordum suan zaten gözükürde bir sey yok ben sadece sordum yani varmi diye birde nasil kullanilir yani yesil sari x bunlarin anlamlari ne manaya geliyor bunlari ögrenmek istemistim yindede sag olun
saygilar
Sarılar nötr ya da ne olduğu hakkında bilgi yok. Yeşiller güvenli. Kırmızı hiç, yok onlar zararlı. Bu göstergeler o siteye üye kullanıcıların o maddelere tek tek verdiği oylarla oluşturuluyor. Garip işaretli olan da antivirüs uygulaması.
x olanlari silsen yeter 2 tanesi gecersiz 1 taneside önemsiz
Virüs yok ama sistem çorbaya dönmüş. Silinmesi gereken bir çok reg kaydı var. Bu saatte size yanıt vermem hayli zor, gün içinde gerekli desteği mutlaka verirler. Şimdilik arkadaşların önerdikleriyle idare edin. Olmazsa yarın akşam cevap yazarım.
Almanca bilmek gerekmiyor, soldaki kayıtlar her şeyi açıklıyor. Sağda ne yazdığına bakmam bile.