arkadaslar cok eski bir pc var evde satsam mı hayrına ev arkadasıma mı götürsem bilemedim.özellikleri şöyle:
anakart: http://www.dealtime.com/xPF-Inte ... 5-Motherboard-P4B-M
ram: 128+128 sdram
ekran kartı: radeon 9250
hdd'yi bilmiyorum bayadır açmadım bilgisayarı :)
casper kasa+klavye+mouse+monitör(17' tüplü)
p4 1.4
bu bilgisayar ne kadar eder
Yani satılır tabi satılmasına ama ne zaman, nerede ve kime ne kadara satılır? Hazır ramazandayken bence civardaki okullara bir bakın. Çoğunun bilgisayar eksikliği var. Hem büyük sevap olur, hem de isminizi yazarlar bilgisayarın üzerine ;)
ben de ögrenciyim üniversitede.satsam daha iyi olur sanırım ama nerden alıcı bulcamki buna :)
alıcı zor bulurum ben buna,anlaşıldı.ev arkadasıma götüreyim internete girer bari en azından.şuan xp kurulu bunda.dogal olarak da kasıyor.en rahat çalışacagı işletim sistemi nedir?sadece müzik dinlenir arada bir ihtimal film izlenir.genelde msn ve internet için kullanılır.
bu makinaya alıcı bulman neredeyse imkansız.
ben ce hayrına ver gitsin birine ramazan ramazan.
ederi 100 tl mönitör dahil.
alıcı zor bulurum ben buna,anlaşıldı.ev arkadasıma götüreyim internete girer bari en azından.şuan xp kurulu bunda.dogal olarak da kasıyor.en rahat çalışacagı işletim sistemi nedir?sadece müzik dinlenir arada bir ihtimal film izlenir.genelde msn ve internet için kullanılır.temiz bir xp kur bence dahada geri gitme, bilgisayarın tanımadığı parcalar olursa sadece onların diriverlrini yükle (ekran kartı ethernet gibi) ki çok kasmasın, görsel efekleri fln devre dışı bırakSon Düzenleme: evolution35 ~ 29 Ağustos 2010 15:11
50 tl monitör parası verebilirim buna sadece geri parçalarınıda hurda niyetine sayarım transistör ve kondastatörlerini alırım eğer işe yararsa. xp bile buna çok ağır gelir ancak 98 kurlur onunda desteklediği yazılım kalmadı.
75-150 araso eder bence de . daha fazlaya da satarsin burasi turkiye .
ne mallari satiyolar degerinin kat kat fazlasina.
150 ustu de satarsan ancak %90~ ihtimal arkandan cok soylenirler orasi baska.
cpu 10-25 tl arasi degeri var.
monitor 30-70 tl araso satiliyor.
ankart 10-25 70 e kadar satanlar da var
ram 2x 2- 7 lira arasi
ekran karti 10 25 tl belki 30 35 e de alici cikar.ancak anakart usb 1.1 bu cok kotu. takilan cihazlarin hepsi bayilir demek. bunu bilen arkasina bakmadan kacar bence.