İşlemci: İntel Core 2 Duo CPU E4500 2.2 Ghz (2cpu)
RAM : 2 GB
Ekran Kartı : Palit Nvidia GeForce 7300 SE * 7200 GS 512 MB
Anakart : FOXCONN INT-M09
Güç Kaynağı : 175 - 250 V / 50Hz - 1.5 A
Alacağım ekran kartı : Zotac 9600gt synergy gddr3 1gb 256bit nvidia dx10 ekran kartı
Arkadaşlar lütfen yardım edin,kafama göre iş yapmak istemiyorum bilenlere soruyorum,yanlış bişey yapmak istemiyorum.
Bu arada Güç kaynağı bilgilerini eksik yazdım galiba,güç kaynagı kasanın önünde kaç W bakamadım,minimum ne kadar olması gerekiyor yazarsanız sevinirm
Bu Bilgisayara - Bu ekran kartı nasıl ?
Pardon ya kardesim
Power Supply nin yeri ön tarafta
bu yüzden ne markasını biliyorum nede Watt değerini
bende var o ekran kartından iyi güzelde şuanda daha iyileri var para biriktirip onlardan alabilirsin. (HD57** Serisi)
Ya kasayıda açtım ama PSU Kasanın ön tarafında kalıyo hiç bir değer yazmıo bir etiket yok,tamamen söksem belki görürüm ama dagıtmak istemiyorum benim kasa biras acayip
benim bildiğim psu ya arka üst'de olur ya arka alt'da olur hiç ön üst'de psu lu bir kasa görmedim :S şimdi kardeş psu böyle bişey bilmiyorsun galiba ; http://images.google.com.tr/images?hl=tr&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=psu+350w&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&start=0
kasanda böyle bir alet olucak olmassa olmaz bir alet , bu aletin üstünde sayı değerleri yazar orda genelde büyük siyah,kırmızı yada mavi puntolar ile *** Sayısı ve o sayının yanında W yazar ordaki rakam kaç ?
ya kardeş ilgin için teşekkürler ama :D
sen sadece onları görmüşsün,:)
biliyorum PSU nasıl birşey,benimki ön üstte
DENTE Bilgisayar modellerine bakarsınız anlarsınız.
herneyse teşekkürler yinede