CPU : Intel(R) Pentium (R) 2.80 Ghz
Ram : 2 Gb
Ekran Kartı : İntel Express Chipset Family 256 mb
Sistem : 32 Bit
Bu Bilgisayara windows 7'mi xp'mi yüklemeliyim?
Windows 7 Yüklesem Ne Olur?Arkadaşalrın söylediği giib donma yaşarsın oyun pek oynamıyorum diyorsun eski oyunları oynuyorsan zaten bazı eski oyunları win7 kabul etmiyor.Pentium işlemcin var 2GB ram var Grezimonkun dediği Win7 starter olur ama ondada kısıtlı sistem olduğu için bi yerden sonra rahat edemiyeceksin.Vista zaten önermem en hantal sistem.
Dediğim gibi En güzel driverlerinde uyacağı stabil çalışcağı xp senin pcde yanında Güvenlir anti kurmak şartıyla yoksa Xp ye saldırılar artmaya başladı korunmadan tekrar format atmak zorunda kababilirsin.
xp yükle win 7 yüklersen çok fazla yer kaplıyor + win 7 oyun içi deil ofis için tasarlanmış yani oyun oynamaya kalktığın zaman hem yavas hemde çok yer kaplıyor buda pcni yavaşlatır anlıyacağın xp kur eset 6 yükle gereksiz bişi kullanma ccleaner programını yükle kur . tarayıcı java direct x sürümünü abode flash player anti virüs winrar bide kullanıyosan microsoft office yükle . XP sp3 final yükle bide bu programları tamam nette dolas oyun oyna rahat olursun :)
hiç bişi yapmasa bile sistem yavaşlar, xp de hiç bi sıkıntı olucagını sanmıyorum
-xp mi windows 7 mi soranlara cevap veren ekipler birliği-
XP tavsiyemdir. Eğer yeni oyunları oynayabilecek bir bilgisayara sahip olsan Kesinlikle Windows 7 önerirdim çünkü artık çoğu yeni oyunda XP desteği yok malesef. Eğer bilgisayarını güncellersen, RAM ve ekran kartı eklersen Windows 7 yükle ama ben yıllarca xp kullandım hala da diğer bilgisayarımda XP kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim. Vistaya hiç girme zaten. En iyisi senin için XP.