Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde Tuzla istanbulda (aydıntepe mh.) benim kapı komşumun kızını kaçırmaya teşebbüs etmişler, gazetelerde okumuşsunuzdur, tabi biz gittik polise falan şikayette bulunduk, şu anda sivil polis ve normal polis adamın robot resminden yola çıkarak arama yapıyor. biz polise şikayet ettikten sonra duydukki aynı olay başka komşularımızın başınada gelmiş şimdi diyorlar bunu YAW YUHH DİYORUM . bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı nasılsa geçti polise haber vermeyelim diye düşünmüşler herhalde. şimdi size soruyorum böyle bir olayla karşılaştığınızda hadi elinizden birşey gelmiyor cesaretiniz yok 155 i aramak çokmu zor, hepimizin cebinde cep telefonu var ara adamlar müdahale etsin yahu. bu konu hakkında herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum, bugün bizim başımıza gelen yarın sizin başınıza gelmeyeceği ne malum (ALLAH KORUSUN) o yüzden böyle şerefsizleri yakaladığımız yerde gücümüz yetiyorsa eşşek sudan gelinceye kadar döveriz yok yetmiyorsa polisi çağırır işi ona bırakırız.
İŞTE O ŞEREFSİZİN DÜN YENİ ŞAFAK GAZETESİNDE ÇIKAN HABERİ AYNEN BURAYA TAŞIYORUM.. (ROBOT RESMİ BU)
Sapık alarmı!
İstanbul polisi, bir sene içinde 5 çocuğa tecavüz eden, 15'ine tacizde bulunan Bahçelievler sapığının peşinde. Mağdur çocukların ifadeleri üzerine robot resim hazırlanırken özel bir ekip oluşturuldu
ERTAN KILIÇ / İSTANBUL
İstanbul Bahçelievler'de ailelerin kâbusu haline gelen sapık ilk olarak 2007 yılının mayıs ayında ortaya çıktı. Bir çocuğun cinsel tacize uğradığını söylemesi üzerine çalışma başlatıldı. Bahçelievler, Güneşli ve Kocasinan semtlerinden gelen şikayetler üzerine polis alarma geçti. Şu ana kadar sapığın 5 çocuğa tecavüz ettiği, 15'ine de tacizde bulunduğu tahmin ediliyor.
SAPIĞIN YALANI: “OSMAN BURADA MI”
Sakallı ve uzun boylu olduğu belirlenen 25-30 yaşlarındaki sapığın robot resmi hazırlandı, jandarma dahil olmak üzere tüm emniyet birimlerine dağıtıldı. Sarkıntılıkta bulunduğu ve tecavüz ettiği çocukların ifadesine göre sapık öğleden sonraları tercih ediyor. Bıçakla korkuttuğu çocukla birlikte önceden keşif yaptığı bir binaya gelerek herhangi bir zile basıyor. Megafondan hep aynı yalanı söylüyor: 'Osman burada mı?'
Kapı açılınca binaya girip kurbanını bodruma indirerek tecavüze kalkışıyor. Yetkililer bazı ailelerin korkudan polise başvurmadığını ve bazı çocukların ise olayı anlatamadığını söyledi. Bu nedenle kurban sayısının daha da fazla olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.
ÇOCUKLAR KAPIYI AÇMASIN
Polis, çocukların yalnız kaldığı evleri önceden tesbit ettiğini belirterek, aileleri uyardı. Evde yalnız kalmak durumunda olan çocukların yabancılara kapı açmması yolunda ailelere uyarılarda bulunan polis, saldırganın yakalanmasına kadar herkesi daha dkkatli davranmaya davet etti.