Arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum tüm donanım parçalarını iyi bilmeme rağmen bir notebook almayı düşünüyorum... Tüm markalara baktım ve e haliyle bundan daha tanınmış markalar olduğu için maliyetleri yüksek. Bir monster
Q72MS-16F11 almayı düşünüyorum. Zaten benim amacım 3-4 aya kadar notebook un 1600 lere kadar düşmesi. Ve hiçbir notebooklarda görmediğim HD5870 GDDR5 ekran kartınıda gördüm.Web kamerası HD. İntel i7 ve asıl güzel olan şey Sandy Bridge teknolojisinin olması. Birkaç bilgisayar fiyatları hakkında bilgisi olan adamlara sordum ve düşebileceğini hatta bir ara monsterin kampanyası olduğunu ve böyle fiyatlı bir bilgisayarı 1200 tl ye aldığını öğrendim. Eğer benim daha güzel bir tavsiyem var veya 1600 tl ye kadar düşebilecek bundan güzel bilgisayar biliyorum diyorsanız yorum yazabilirsiniz ama benim asıl amacım bu bilgisayara eleştiri yapmanız. İyi mi ; kötü mü ? Nelerden kazanıyor ; nelerden kaybediyor ? Zaten sistemi oyun amaçlı kullanacağım ve bunu alırsam yaklaşık 5-6 yıl değiştirmeyeceğim. O zamana kadar tüm ama tüm oyunları yüksek kalitede çalıştırabilir miyim ? Ve ayrıca benim bir Asus N61Vg Notebook'um var. Onu kaç liradan satabilirim? Satmam lazım onu bilgisayarı alırken. Hem de 1 yıl gibi bir süre garantisi sürüyor ve hiçbir çizik vb. şeyler yok bilgisayarda.
Monster i görmek için tıklayın
Benim notebook umu görmek için tıklayın