yardımlarınız icin simdiden tesekkurler
Bu çekirdek ısıları normalmi
yükteyse normal sayılabilir ama boştaysa çok yüksek..
Evet yükteyse çok normal ama boştaysa da yüksek ama çok yüksek değil. Fanları temizleyin yeter.
Bende vista ultimate kullanıyorum boştayken benim ısılarım böyle yani sorunun vistadan olamaz.
Isı problemi sadece işlemcindemi var yoksa ekran kartın damı öyle.
Bence sogutma sistemini değiştirmelisin.Daha iyi bir fanla çok daha iyi sogutma sağlanabilir.
ekran kartı ısı için gpu-z kullanabilirsin.ekran kartında fan yoksa 70-80 dereceleri görebilirsin.bu normaldir şaşırma :))
bansesyardımınız ıcın tesekkurler fanları temızledım ama aynı vista ultımate kullanıyorum ondan kaynaklandıgını soyleyenler var bazı forumlarda arastırdıBazıları başına taş düşse Vista'dan bilecek.
eltahirBazıları başına taş düşse Vista'dan bilecek.Dogru söylüyorsun..Bi işletim sistemi işlemciyi ne kadar ısıtabilirki??
Bunu diyenler gitsin win98 kullansın.NE sorun ne bişey.Buz gibi..
Hocam yükteyse 50-60 derece normal de bu havalarda, 60-65 üstü anormal bi durum sogutma sistemini elden gecirmelisin.
baran101010kardeş senin işlemci fanının tam oturduğunda emimisin dikkatlice bir kontrol ettam oturmus vazıyette yardımlarınız ıcın tesekkurler sogutucuyu degıstırecegım ve thernmal macun uygulayacagım suan bosta 56-60 gosterıyor
benim işlemci fanı ısıya göre oto hızlanıp yavaşlıyor overclock yaptım şu anki hız 3.15 GHz bi sorun yok