http://rs736.rapidshare.com/file ... Antivirus_4.468.exe
Arkadaşlar nod32 nin crakli hali.Avira free crack dosyasında virüs algılıyor.Sizce virüs varmı? Yoksa isminden dolayımı böyle yapıyor
(bu arada aviradan nod32 ye geçecektim onun için soruyorum)Lütfen konuyu kilitlemeyin
Bu dosya virüslümü?(lütfen acil yardım)
O dosyayı www.virustotal.com sitesine gir ve orada bi tarattır. Sonuçlara bak. O sitede bir dosya yaklaşık 40-45 tane antivirus programıyla taranıp sonuçlar gösteriliyor. Ayrıca Nod32 yi sakın kullanma beş para etmez. Avira bile ondan çok iyidir. Ama benim tavsiyem sana Norton Internet Security 2010 veya Norton360 Versiyon 4 kurman. Kaspersky Internet Security 20011 Türkçe de var o da çok iyi. Bu 3 AV den birini kur rahat et.
O dosyayı www.virustotal.com sitesine gir ve orada bi tarattır. Sonuçlara bak. O sitede bir dosya yaklaşık 40-45 tane antivirus programıyla taranıp sonuçlar gösteriliyor. Ayrıca Nod32 yi sakın kullanma beş para etmez. Avira bile ondan çok iyidir. Ama benim tavsiyem sana Norton Internet Security 2010 veya Norton360 Versiyon 4 kurman. Kaspersky Internet Security 20011 Türkçe de var o da çok iyi. Bu 3 AV den birini kur rahat et.Zaten tek crack dosyasında virüs algılıyor. Benim merak ettiğim.Acaba adından mı yoksa gerçektenmi virüslü.(Bu arada virüstotale 20 MB den büyük dosya yüklenmiyor)
Dostum sen dediğimi yanlış anlamışsın. Zaten Nod32 nin kurulum dosyasında virus olmaz. Sana gönder derken zaten sadece Crack dosyasını gönder demiştim. Ayrıca antivirusler dosyanın adına göre zararlı veya değil diye algılamaz. Kod imzalarını çalışma şeklini sistemde yapmaya çalıştığı değişiklikleri analiz ederler. Diğer türlü saçma olurdu zaten. Düşünsene mesela ben Word dosyası oluşturdum adını Crack veya virus koydum sonra antivirusler bunu virus sandı. Hiç olurmu öyle şey.
Kardeş Bence Ayrıntılara Takılma Kullan Kaspersky 2010 Vürüsler Senden korksn Dosyaya Gelince genelde cracli dosyalar tehlike verir bu yüzden senn programınla alakası yoktur..
Koni kilitlensin korsan paylaşım ve paylaşıma yataklık!
bütün güvenlik yazılımları her türlü Crackı virüs olarak algılar,bu çok doğal.
https://www.chip.com.tr/forum/vir ... 0-free_t166174.html