C:\Program Files\AirTies\WUS-200 Wireless USB adapter böyle bir dosya yanlış hatırlamıosam bu programı masaüstümden kablosuz internete bağlanmak için yüklemiştim sonra vazgeçtim fakat bu dosya kalmış normal silme işleminde yetkiniz yok diyo ve ayrıca beni en çok sıkan yerde wus-200 wireleless usb adapter dosyasının içerisinde atwgui.exe diye bişey war ve ctrl alt delete yerinde performance bölümünde en fazla performance la calısan dosya ve bil. kasıo lütfen cözümü bilen warsa yazsın
Bu dosyayı silebilen varmı...Yardımm
C:\Program Files\AirTies\WUS-200 Wireless USB adapter böyle bir dosya yanlış hatırlamıosam bu programı masaüstümden kablosuz internete bağlanmak için yüklemiştim sonra vazgeçtim fakat bu dosya kalmış normal silme işleminde yetkiniz yok diyo ve ayrıca beni en çok sıkan yerde wus-200 wireleless usb adapter dosyasının içerisinde atwgui.exe diye bişey war ve ctrl alt delete yerinde performance bölümünde en fazla performance la calısan dosya ve bil. kasıo lütfen cözümü bilen warsa yazsıWindows'u güvenli kip'te açarak silmeyi denedniniz mi ?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
351 mesaj
küçük bir uyarıda ekliyim. unlocker programıyla her türlü dosyayı silebilirsiniz. o yüzden çok dikkatli olun. önemli sistem dosyalarını silmeye çalışırsanız program hiç acımadan siler. örneğin windows klasörünü silerseniz bilgisayarınız çöker.