Merhaba değerli arkadaşlar, sahibindende bir ilan gördüm fakat param sistemin tamamını almaya yetmeyeceği için satıcıdan sadece ekran kartını almak istedim o da bana 2000 TL fiyat verdi pazarlık ile 1850-1900 yapabilirim belki ama sizden sizce bu paraya bu ekran kartı alınır mı diye yardım almak istiyorum günümüz oyunları için yeterli? ayrıca ekran kartı hiçbir yerde satışta değil piyasadan kalkmış 2017'de cıkmıs v2 versiyon.
Ekran Kartı Adı: GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G (rev. 2.0)
Ekran Kartı Linki Official: www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070WF2OC-8GD-rev-20#kf
Itopya link: itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1070-windforce-8gb-gddr5-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti/
indirimsiz 6300 TL yazıyor tabii 2017'de almıs sahıs ve az kullandıgını söylüyor, sizce değer mi? bunların dısında Core Speed 1771Mhz - Memory Speed ise 8008Mhz fakat bunlar düşük değil mi, ben bilmiyorum pek ama siz eminim biliyorsunuzdur, görüşlerinizi bekliyorum.
ayrıca sormak istedigim ek bir soru daha var ben bu ekran kartı ile bir sitem toplasam o da şöyle; Ryzen 3600x işlemci iyi bir anakart, 16GB Ram ve ek olarak ssd takar isem Cyberpunk oynatır mı? arkadasın kendi sisteminde ryzen 2600 var ve 16gb ramı bulunmakta ayrıca ssd ve asus prime anakart kendi sisteminde gta 5 full ayar 100FPS Civarı alıyormus valorantta ise 220 görüyormus ama ben ekran kartı hariç işlemcide daha üst bir model alacam. yardımcı olursanız çok sevinirim. sağlıcakla kalın, sevgiler.
Ek: