bu fiyata bu kasa alınırmı?(bence alınır)5 ürün
işlemci için kötü diyolar ama vatanda phenom II X4 965 olsa ondan alıcaktım ama yok
başka sitelerdende alamam kredi kartım yok
FX-4100 iyidir iyi. Tek sorun PSU'dan çıkar diye düşünüyorum ama o da pek fazla sorun olacağını sanmıyorum. Bilmiyorum kasanın içindeki PSU 80+ mı ama eğer öyleyse iyi eğer değilse ayrı bir 500w 80+ almak daha iyi olur gibime geliyor. Parçalar PSU'ya emanet sonuçta.
şimdilik idare etsin 2 ay sonra 600 w 80+ alırım
kasayı ozaman
bunu al ama psu dediğin gibi değiştir daha sonradan nolur noolmaz bundaki kasa daha iyidir diye düşünüyorum gamer kasa http://www.hepsiburada.com/liste ... 410&categoryId=1013 senin seçtiğin kasada yaklaşık bu fiyatta olduğu için bunu önerdim genede sen bilirsin yoksa daha başka yüksek fiyatlıda önerebilirim
kasa iyi ama dediğim gibi kredi kartım yok ancak kocaeli de olan mağazalardan alabiliyorum
vatandan mı alıcaksın ? kocaelideki mağazalar dediğin içeriğini açarmısın
vatan gold darty bimeks vs... kocaelide olan mağazalardan vatan bilgisayarı ucuz diye topladım ordan
aslında ucuz deil ama %25 indirimle uyguna geliyor
senin fiyat aralığına bu kasa var vatanda 600w
http://www.vatanbilgisayar.com/b ... ils.aspx?I_ID=50922
yüzde yirmi beş indirimle 186 tl
evet ama kocaeli mağazasında bulunmuyor
bütçe sınırlıyken vatandan kasa önerisi yapmak zor en son ne kadar para ayırabilirsin kasaya
Az bütçe ile vatandan kasa bulamazsın. Bulsanda Kocaeli'de olmaz büyük ihtimalle. Sen iyisimi sahibinden.com'dan falan Kocaeli'deki ikinci el kasa satanlardan bi kasa ayarlar kendine. Kasa bu en nihayetinde. İkinci el olupta çok hasarlı olma ihtimali pek yok.
500 w idare etmez mi ? 1- 2 ay
yada kapıda ödeme olan sitelerden de bulabilirsiniz kasayı 2. el de olur ...
Eksen Bilgisayar'a bi bakabilirsiniz o zaman. Orada kapıda ödeme olması gerekiyor. Konunun biraz dışında olduğum için öneride bulunamayacağım. Eksen'den bakıp seçin işte. Orada Teknobiyotik'te falan olan kasaların hepsi var neredeyse.
bu nasıl akasa genesis 600w yetermi sisteme
sistemi tekrar söylüyorum
powercolor hd 6850
fx 4100
msi 970a-g46
kingston 4 gb 1600 mhz cl9