Bu fiyata bu pc alınırmı ??
Casper'dan uzak dur hocam:)O fiyata çok daha iyi pc toplanır.
Kullanılan donanımın kalitesi bakımından.Arama motorlarından küçük bir araştırma yaparak ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
i7 2600 3.4gz
hd6750 ddr5
1 tb sata2 hd
6 gb ddr3 ram
orjinal (oem)Win 7 Home Premium Tr
şık bir kasa
sisteme uygun power sply
DVD±RW
18.5 yada benzeri lcd
2+1 speaker + klavye maus Card Reader
1633 tl..
çok daha iyi bir sistem toplarım diyen arkadaşlar rica etsem bu fiyata aynısını yada o dediğiniz çok daha iyi sistemi toplarmısınız..
Bana göre hazır pc hiçbir fiyata alınmaz
Arkadaşların aksine CASPER al.
Çünkü 1.5 yıl öncesine kadar bende atıp tutuyordum.İşte o öyle böyle diye.En sonunda aldım.
2.000 ödedim.Game-Master serisi.1.5'yıldır tek bir sorun bile olmadı.
Hemde TEŞHİR ürünü aldım sen düşün.
Tek ekran kartında bir problem oldu 5750 vardı.Bizim hatamız diyerekten 6750 taktılar.Müthiş bir Müşteri hizmetleri ve servisleri var haberin ola.
CASPER değişti artık..Denemeden veya birinden duyma ile bir markayı kötülemek en büyük hata.
Ama yinede sen bilirsin.İşim olmasa Toplama alırdım kesin.Kolaylaşsın diye markadan yana oldu tercihim.
Casper mi :D valla az araştır be kardeşim sonra pişman olursun no casper :D oyunoynayacaksan toplama falan yaptır derim
reloaded denemeden demişssin ama denedim ben kendim bizzat şunu söyleyeyim hiç bir bilgisayar laptop için konusuyorum ; sony kadar sogutamıyor. Casperin laptopları sony nın sogutma sisteminin yanından bile geçemez ama arkadas masaüstü bilgisayar tercihinde hazır bir bilgisayar almak yerine o fiyata daha iyi bir bilgisyar toplattrabilir. Garanti ve servise gelincede yine aynı zamanda iyi bir yerde toplattırdgın zaman onn garantisinide verirer vermeleride gerek zten.
Bu bilgisayarın gücü iyi oyunları felan iyi çalıştırır.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232196) ~ 05 Şubat 2012 17:48
şu casper al diyenlere sormak lazım içindeki 400 watt çakma psu ne kadar verimli olabilir acaba. çalışmaz değil çalışır ama vereceği akım şiddeti ve voltajlar hiç bir zaman sabit olmayacaktır buda donanım bileşenlerinin yıpranmasına ve daha ileri gidip kullanılamaz hale gelmesine bile sebebiyet verebilecektir.
bu konudaki gibi bir arıza oluştuğunda arkadaşın 450 tl' yi aşan tüm masraflarınıda sen karşılarsın artık.
Bence Casper iyi. Ama bence masaüstü alma.Windows 7 Home Premium bir Notebook al. Benimki toplama fakat bazı sorunlar çıktı mesela toplamaların ekran akrtı düşük ve GTA Vice City ve GTA III indirilemiyodu. Yeni ekran kartı almak zorunda kaldım 100 TL tuttu.
Bence Casper iyi. Ama bence masaüstü alma.Windows 7 Home Premium bir Notebook al. Benimki toplama fakat bazı sorunlar çıktı mesela toplamaların ekran akrtı düşük ve GTA Vice City ve GTA III indirilemiyodu. Yeni ekran kartı almak zorunda kaldım 100 TL tuttu.oem ürün mantığıda zaten bu değilmidir sürekli olarak güncellenebilmesi. senin dediğin oyunları çerez niyetine apu amd pcler bile açıyor. sen sanırım fi tarihinden kalma grafik kartlarından bahsediyorsun. şuanki grafik kartlarının hepsinin maşallahı var en kıytırık 128 bit modeli bile low yada orta seviyede bir çok oyunu açabiliyor ve çoğunda 1080p standardına uyumluluk mevcut.
şu casper al diyenlere sormak lazım içindeki 400 watt çakma psu ne kadar verimli olabilir acaba. çalışmaz değil çalışır ama vereceği akım şiddeti ve voltajlar hiç bir zaman sabit olmayacaktır buda donanım bileşenlerinin yıpranmasına ve daha ileri gidip kullanılamaz hale gelmesine bile sebebiyet verebilecektir.kimse kimsenin masrafını felan karşılamayacak. biz burda yorum yapıyoz kimseyi zorlamıyoz oluşabilecek sorunlardan da biz sorumlu değiliz.örnek
https://www.chip.com.tr/forum/int ... 82_wp1.html#1187585bu konudaki gibi bir arıza oluştuğunda arkadaşın 450 tl' yi aşan tüm masraflarınıda sen karşılarsın artık.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232196) ~ 05 Şubat 2012 17:50
%30 indirim yapmışlar bence hiç düşünmeden al.güzel pc.biliyorsun amd bulldozer foso çıktı :D.intel i7 forever :D.yinede sen bilirsin
yok eğer ben overclock yapcam diyorsan toplama almalısın (:
3 yıl once casper bilgisayar aldım aldiğim zaman win vista vardı aldıktan 1 ay snra win7 cıktı casper bende vista olmasına ragmen 2 ay snra win 7 gönderdi adresime sanıldığı kadar kötü bir marka oldugunu dusunmuyorum donanıma gelince kendn toplayacagın zaman daha iyisi olur ama ikisi arasında daglar kadar fark olmaz. toplamada istedigin parcaları alırsın guvendiğin parcaları toplarsın aslında buyuk bi ayrıntı ama casperdan 3 yıldır bi rahatsızlıgım olmadı tabi ben bircok parcayı değiştirdim kasadan
valla arkdaşım bnde 2.5 sene oldu herşeyi saglam duruo hiç bir sıkıntım yok...bunalra inanma bak hp o kdar övüyorlar dimi masa üstünde adamlar i5 işlemci olan ksaya 64 bit ekran kartı koymuş...toplama iidr ama fiyat oalrak bu fiyatla aynı çıkar tahminen...casper son 3 yıldır çok ii ben al derim...
Arkadaşların aksine CASPER al.Casperı denedikte konuşuyoruz.Netbook aldım.Daha 3 ay geçmeden ısıdan rahatsız olduğum için servise yolladım.Adamlar 1 ayda 1 pcyi temizleyemediler.Bende temizletmeden geri aldım.Isına ısına 1 sene idare ettim.Valla şöyle söylüyeyim çok yararı da dokundu açıkçası ((:
Çünkü 1.5 yıl öncesine kadar bende atıp tutuyordum.İşte o öyle böyle diye.En sonunda aldım.
2.000 ödedim.Game-Master serisi.1.5'yıldır tek bir sorun bile olmadı.
Hemde TEŞHİR ürünü aldım sen düşün.
Tek ekran kartında bir problem oldu 5750 vardı.Bizim hatamız diyerekten 6750 taktılar.Müthiş bir Müşteri hizmetleri ve servisleri var haberin ola.
CASPER değişti artık..Denemeden veya birinden duyma ile bir markayı kötülemek en büyük hata.
Ama yinede sen bilirsin.İşim olmasa Toplama alırdım kesin.Kolaylaşsın diye markadan yana oldu tercihim.
Kışın normalde 400 tl gelen fatura casper varken 250 geliyordu ((:
Ama çözümü buldum.Bulmadım değil.Marangoza gidip iki tane 10 inçlik ince tahta kestirdim.Adam da nedense tahtayı neredeyse beleşe verecekti sadece 2 lira istedi.Arasına mukavva yapıştırdım.Isı geçirmeyen masa yaptım.