Genelde bir kullandığım şifreyi bir daha kullanmam. Ama değişiklik olsu dedim kardeşim burası güvenli olmaz mı diye msn ile aynı şifreyi chip forum sayfasında kullandım. (sadece burda kullandım o şifreyi) dün akşam birde baktım ki msn açılmış. yani biri uğraşmış kırmış demiyeceğim. Çünkü uğraşma ile kırılacak birşey değil aynen şu şekilde şifrem (örnek) XxxxXxxxxx bu kadar uzun ve gördüğünüz gibi iki tane büyük karakter kullanmışım. ve buraya kayıt olduktan bir kaç gün sonra olması garibime gitti. ve bir arkadaşımı engellemiş hehehehe. Eğer sorun sürekli yardım isteyenlere msn adresimi vermem mi.
şimdi gelelim asıl konuya bu forum ne kadar güvenli. Evet aynen düşündüğünüz gibi burdaki şifremi görebilen ve ip i görebilen mod arkadaşlardan olduğunu düşünüyorum. Öyle değilse aha msn adresim bunu aynı arkadaş okuyorsa kırsın gelsin bide benim kafamı kırsın delikanli53@rizede.com şifremi yeni değiştirdim. Ha şimdi birçok arkadaş ne işi var modların senin msn enle bilmiyorum arkadaşım ilk aklıma gelen oydu. yaklaşık Üç yıldır kırılmayan şifrem (en iyilerine denettirdim) nasıl oluyorda burada kullandığım şifreyle aynı olunca kırılıyor. HAC İŞİ DEĞİL BU.
BU YAZIYI YAZDIKTAN SONRA BANA BAKIŞINIZ NE OLUR BİLMİYORUM AMA BEN YARDIM ETMEYE DEVAM EDECEĞİM. IP DEN YASAKLARSANIZ GİDER İNTERNET KAFEDEN GENE GİRERİM. YARDIM ETMEK BENİM HOŞUMA GİDİYOR. AMA MODLARDAN BİR CEVAP BEKLİYORUM LÜTFEN!!!!!!