Bu Forumumu Düzeltmek Bize Düştü!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
csleee
07-08-2012, 15:01   |  #1  
csleee avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
121 mesaj

Evet Arkadaşlar Bu Forumu Düzeltmek Bize Düştü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eskiler Bilir Bu Forumun Ne Kadar Güzel Olduğunu.Kaç Yıllık İnternet Kullanıcısıyım Böyle Güzel Forum Görmemiştim Açıkçası.Üye Olduğumdan Beri Bütün Sorunlarım Çözülmüştür.Ancak Son Zamanlarda Forumumuz Deyim Yerindeyse Bitik!!!.Eski Arkadaşlık Kalmadı.Eski Üyeler İsyan Edip Gitti,ve Biz Bu Forumun Böyle Kalacağına Göz Yumamayız.Eski Günleri Getirmek Bize Düştü

-İsteyen Herkes Mesaj Bölümünden ''BENDE Bu Forumu Düzeltmek İçin Gönüllüyüm Yazsın''.Katılım Sayısına Bakılarak Bir Popüler Konu'ÖRN Yamyamların Sohbet Bölgesi'nde Görüşülüp Tartışılıcaktır.

Not:Lütfen Bu Konuya Saçma Demeyiniz,Bu Forum Böyle Yardımlarşma Konularıyla Kendine Gelir!!

REdbLACKI
07-08-2012, 15:17   |  #2  
REdbLACKI avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
654 mesaj

Ben yeni üyeyim,eskiden nasıldı bilmediğim için bi şey diğemicam ama bana göre forumda bir sıkıntı yok şüan İyi

Kapalı Hesap (230936)
07-08-2012, 15:23   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj

Bende bu sene üye olduğumda şu an ki durumundan daha iyiydi fakat benden çok daha önce üye olanlar daha çok iyiydi diyorlar.

okinkurt
07-08-2012, 15:26   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Yanlış anlama ancak boşa gidicek bir konu daha kimse dikkate almıyorki hiç bişeyi ne kadar yırtınırsan yırtın böle ne yazıkki.

csleee
07-08-2012, 15:28   |  #5  
csleee avatarı
OP Yıllanmış Üye
121 mesaj

Neyse Beyler O Sizin Düşünceniz Ben İçimden Geleni Yaptım İsteyen Destek verir.

Serkan Karadaş
07-08-2012, 15:45   |  #6  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

yanıldığınız konulardan biriside bu arkadaşlar. forumda karşılıklı atışmalarla birbiriyle tartışıp forumdan ayrılan, forumdaki yeniliklere karşı çıkıp forumdan ayrılan, bir şekilde sebep gösterip forumdan ayrılan üyelerin sayısı bir elin beş parmağını geçmeyecek kadardır. Ancak aynı sebeplerle foruma ara verip bir süre sonra forumda aktifleşen arkadaşlarımız sayısız  çünkü büyüdüğümüzü unutmuşsunuz :)
Hastalık, askerlik, evlilik, okul ve iş hayatı, sınav stresi bu hobiyi ister istemez ikinci plana atıyor. Birebir tanıştığım ve tanıdığım insanlardan örnek vermem gerekirse Borga-x abimiz , Egemengiga, CU-GS7, Erşah, Granzat, Koray Kocaman ve şuan aklıma gelmeyen abilerimiz kardeşlerimiz öğrendiğim kadarıyla hayat mücadelesi içindeler. Dolayısıyla herşey düzene girene kadar ikinci plandayız :) bende sınavlarım yüzünden ara vermek zorunda kalmıştım. dönem dönem olan bu durumlara alışmanız gerekir.

Kapalı Hesap (223846)
07-08-2012, 15:50   |  #7  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 205
5,277 mesaj

Ben okul yüzünden 6 7 ay ara vermiştim .

Kanov
07-08-2012, 15:53   |  #8  
Kanov avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
322 mesaj

Ben  uzun zamandır bu forumdayım sadece üyelik açmayı düşünmemiştim forumun eski halini bende iyi biliyorum 

şimdiki foruma oranla daha aktif bir forumumuz vardi Ama Serkan Karadaşın dedigi gibi okul iş evlilik hayatı gibi etkenlerde var :)

csleee
07-08-2012, 15:58   |  #9  
csleee avatarı
OP Yıllanmış Üye
121 mesaj

Serkan Arkadaşta Haklı Bende Ara Vermiştim Okul Yüzünden Ama Arada Bakıyordum.Gidene Yol Yakışır Forumumuzda Okadar Kötü Değil Biz Yenilikleri İyi Bakarsak Eskiden Güzel Olur.Benimki Sadece Bir Düşünceydi Ama GereksizD:

NeverBackDown
07-08-2012, 16:00   |  #10  
NeverBackDown avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 26
516 mesaj

Diğer forumlara bakıyorum biri sistem önerisi istemiş 0 cevap harika bir forum bence bura herkes birbirine yardımcı oluyor.

Kapalı Hesap (223846)
07-08-2012, 16:07   |  #11  
Kapalı Hesap
5,277 mesaj

Diğer forum derken kastın ?

okinkurt
07-08-2012, 16:11   |  #12  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: Serkan Karadaş  
yanıldığınız konulardan biriside bu arkadaşlar. forumda karşılıklı atışmalarla birbiriyle tartışıp forumdan ayrılan, forumdaki yeniliklere karşı çıkıp forumdan ayrılan, bir şekilde sebep gösterip forumdan ayrılan üyelerin sayısı bir elin beş parmağını geçmeyecek kadardır. Ancak aynı sebeplerle foruma ara verip bir süre sonra forumda aktifleşen arkadaşlarımız sayısız  çünkü büyüdüğümüzü unutmuşsunuz :)
Hastalık, askerlik, evlilik, okul ve iş hayatı, sınav stresi bu hobiyi ister istemez ikinci plana atıyor. Birebir tanıştığım ve tanıdığım insanlardan örnek vermem gerekirse Borga-x abimiz , Egemengiga, CU-GS7, Erşah, Granzat, Koray Kocaman ve şuan aklıma gelmeyen abilerimiz kardeşlerimiz öğrendiğim kadarıyla hayat mücadelesi içindeler. Dolayısıyla herşey düzene girene kadar ikinci plandayız :) bende sınavlarım yüzünden ara vermek zorunda kalmıştım. dönem dönem olan bu durumlara alışmanız gerekir.

Ya nedir bu inat işte anlamıyorum bi elin parmağını önemsemesseniz yarın kol bacakta gider o kavgalara müdahale etmediniz it kopuk geldi 1 hafta küfür etti kimseyi göremedim ben admin felan ? azcık eleştiri yapın kendinize artık üye kaybı tamamen sizin hatanız....

İzmirlifare
07-08-2012, 16:36   |  #13  
İzmirlifare avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
1,391 mesaj

Bana göre @serkan arkadasımız sonuna kadar haklı..

Ama @okinkurt'ta sonuna kadar haklı  parmaktan başlar kol bacak gider..

Kapalı Hesap (203561)
07-08-2012, 18:38   |  #14  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj

Bu forum zaten bu yüzden kaybetti.
Siz elinizden geleni yapmayın sonra parmak giderse gitsin diyin. Sonra da bilgili üyeler gider, yerine mesaj sayısı arttırmaya çalışan, bilmese bile yanıt veren, konularla alay eden üyeler kalır.

REdbLACKI
07-08-2012, 19:38   |  #15  
REdbLACKI avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
654 mesaj

Ön yargılı davranmamak lazım,önce eksi üyeler neden isyan edip gittiler bi araştırmak lazım,belki sıkıldılar,belki artık daha önemli öncelikleri var vs.vs. onlar burada hep kllacak değiller ya ? ama forum şü veya bu şekilde devam edecek.
Şahsen fikrim -16 yaş forumda üye olmaması llazım.(nasıl olacaksa artık) çoluk çacuk dolu, saçma konular açıp birbirlerini küfür edeiyorlar sadece...FORUM KİRLİLİĞİ...

sosyalik
07-08-2012, 20:12   |  #16  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj
Alıntı: REdbLACKI  
Şahsen fikrim -16 yaş forumda üye olmaması llazım.(nasıl olacaksa artık) çoluk çacuk dolu, saçma konular açıp birbirlerini küfür edeiyorlar sadece...FORUM KİRLİLİĞİ...

16 yaşından küçükleri kim engelleyecek ki? Kayıt olmak isteyen doğum tarihini yanlış girip yine kayıt olur. Benim gibi 16 yaşından küçük pek çok kişi var forumda pek çoğumuz öyle yapmıyoruz. Genelleme yapmamak lazım.

Forumun durumuna gelince, sorunlar yaşanırken yöneticilerin müdahale etmediği hatta forumda bile fazla görünmedikleri, şikayet edilen konunun 2 gün sonra kapatıldığı vs. yalan değil, özeleştiri de yapabilmeli insan. Biz de görmezden gelemedik bizde de az da olsa suç vardı ama forumla ilgilenen birilerinin olması şart. Son zamanlarda genelde aktif olarak görüyorum yöneticileri. Keşke o zamanlar da biraz ilgilenselerdi de böyle olmasaydı.

Son Düzenleme: sosyalik ~ 07 Ağustos 2012 20:42
Kapalı Hesap (223846)
07-08-2012, 20:22   |  #17  
Kapalı Hesap
5,277 mesaj

İş işten geçtikten sonra ...

okinkurt
07-08-2012, 20:39   |  #18  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Ben kim neden gitti iyi biliyorum son zaman coğunu tanıyorum da neyse yas sınırı sacma olur hem 16 yasından büyük ne dallamalar var ülkede akıl yasta değil bastadır.

okinkurt bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
csleee
08-08-2012, 00:07   |  #19  
csleee avatarı
OP Yıllanmış Üye
121 mesaj

Olan olmuş Beyler Bizim Yapacağımız Bu Forumu Bu Seviyedende Düşürmemek.ya aynı seviyede kalacağız yada yükseleceğiz.her Çoluk Çocuk dediğiniz insanları aynı kefeye koymayınızben 16 yaşından küçüğüm.Yok Kesko'muş Yok Omuş yok bumuş Gitmiş Diye Üzülmeye gerek yok açıkçası Gidene Yol Yakışır.!Sıkıldıysa Bu Foruma Ayak Uyduramıyorsa Biz neyapalım.

okinkurt
08-08-2012, 03:50   |  #20  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Sana bişey yap diyen yok zaten sıkılmakla ne ilgisi var hala kafanız almıyor sizin cok zor değil az zorla bu üyeler sitedeki admin sizlik yüzünden gitti her gün kavga cıkıyordu sitede ne ezgisi bitti ne bişi sorcamı her gün salak salak insanlar la ugrastırdılar bizi şikayet butonunu aşındırdım tık yok şimi gelmişler bana sıkıntıydı isteyen giderdi gibi konusuyolar forum bize ayak uyduramadı biz foruma değil bunun suclusuda site ile ilgilenmeyen yöneticilerdir yoksa kimsenin bi sıkıntısı yoktu site ile ilgili kac senelik üyeleri bile takmadılar e insanları umursamazsan giderler tabi normaldir gayet bilgili üyeler ü kayıp ettik örnek mr.yamyam yazık oluyo gercekten foruma baksalardıda böle olmasaydı olmuyor baan kimse sıkıntı felan demesin arkadaş ! kim neden gitti belli neyse gidene yol yakısırda haksızlıkları göz ardı edenlerede ne yakısır siz düsünün artık !.

Kapalı Hesap (203561)
08-08-2012, 03:59   |  #21  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Alıntı: csleee  
Olan olmuş Beyler Bizim Yapacağımız Bu Forumu Bu Seviyedende Düşürmemek.ya aynı seviyede kalacağız yada yükseleceğiz.her Çoluk Çocuk dediğiniz insanları aynı kefeye koymayınızben 16 yaşından küçüğüm.Yok Kesko'muş Yok Omuş yok bumuş Gitmiş Diye Üzülmeye gerek yok açıkçası Gidene Yol Yakışır.!Sıkıldıysa Bu Foruma Ayak Uyduramıyorsa Biz neyapalım.

Öncelikle 16 yaşından küçüksen, büyüklerinle doğru konuşmayı öğren.

İzmirlifare
08-08-2012, 04:21   |  #22  
İzmirlifare avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
1,391 mesaj

yok gidene yol yakışır yok " yok omuş yok bumuş "

Hayat dersi mübarek. bordo klavyeli , eccik saygı

Mustafa@PC
08-08-2012, 05:45   |  #23  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Durun bir yere gitmedik, ölmedik, bitmedi daha bitmedi :)

okinkurt
08-08-2012, 05:58   |  #24  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: Mustafa@PC  
Durun bir yere gitmedik, ölmedik, bitmedi daha bitmedi :)

Gülüş

Selçuk İslamoğlu
08-08-2012, 06:17   |  #25  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

İngilizcede "Drama Queen" diye bir söz vardır. "Yok öldü, yok bitti" :)