Arkadaşlar benim bir Asus N61VG laptopum var. Fakat hele ki bu son zamanlarda oyunlarda öyle düşük fps ler alıyorum ki şu aralar Playstation 3 ve Xbox 360 arıyorum 2. el kırılmış olarak.
Gerçekten bilgisayarımın bu kadar düşük bir performansı olacağını hiç düşünemiyorum ama oyun testlerim bunu böyle gösteriyor.
Bilgisayarı alalı 1.5 - 2 yıl oldu. Şu aralar denediğim oyunlarda da çok düşük fps ler alıyorum ki bunlar da adeta oyunu silmemi gerektiriyor.
AC Revelations,AC Brotherhood,Saints Row The Third,Fifa 2012,NFS: The RUN, BF3,BF Bad Company 2,L.A Noire,Rage,NBA 2K12,Tom Clancy's Splinter Cell,The Elder Scrolls V: Skyrim...
Bu oyunları oynayamıyorum bile.. Hatta L.A Noire'yi 2 ay önce çok güzel oynuyordum şimdi kasıyor.
Sistemim:
İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium 64 Bit (Orjinal)
İşlemci: İntel Core 2 Duo CPU P7450 2.13GHz Çift Çekirdek
Bellek: 4096 MB Ram
HDD: 250GB 5400 Rpm
DirectX Sürümü: DirectX 11
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 220M 1GB Paylaşımsız
Ekran: 15.6" 1366 x 768
Sıcaklıklar: CPU 58 °C, Anakart 54°C, HDD 26°C
Sıcaklıklarda sorun yok galiba. Soğutucu da olmasına rağman durum vahim. Bu gerçekten benim bilgisayarım için normal bir performans mı ? Şu an tüm Driverlarımda en güncel durumda. Yapabileceğim bir şey varmı bunun için? Düşük maliyette bu sorunumu giderebilecek bir şey var mı?