Bu Güç kaynağını önerirmisiniz?
Oyun için bilgisayar diziyorum Bu güç kaynağı yeterlimi sizce?Büyük ihtimal rahatlıkla yetmesi lazım ama düzeceğin sistemi görelim. Hangi parçaları kullanacaksın?
Fazla gerektirecek bir şey istemiyorum parçalar şu şekilde:tv kartı vs yok. ekran kartı ati radeon hd 4850 1GB 256 Bit (450W) ram 8GB
anakart olarak psu ya göre dizeceğim fazla bir şey almayacağım için buraya yazmaya gerek görmedim? öneriniz varsa açığım anakart işlemci
Almam gereken parçalar anakart işlemci kaldı sadece linklerim düzenledim bütçe 300-400 tl yi aşmasa fena olmaz
parça derken tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım ancak yinede anladığım kadarıyla yazayım:
PSU:Linkini vermiş olduğım
Ekran kartı: ati radeon hd4850 1gb 256bit
ram 2x4 gb yada 2x8 gb
cd-rom dvd multi driver
parça derken tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım ancak yinede anladığım kadarıyla yazayım:OK. Monitör de var heralde. Bunlar elinde var ise sana APU işlemcisi ile FM2 soket anakart öneririm, en azından daha yeni bir mimariye sahip.
PSU:Linkini vermiş olduğımEkran kartı: ati radeon hd4850 1gb 256bit
ram 2x4 gb yada 2x8 gb
cd-rom dvd multi
Anakart, işlemci ve güç kaynağı için maximum 400 TL mi harcayabilirsin?
güç kaynağı nı hallettim anakart ve işlemci için 300-500 civarı
güç kaynağı nı hallettim anakart ve işlemci için 300-500 civarıKeşke almasaydın o güç kaynağını bu sistem için fazla oldu ama zararı olmaz.
Şöyle alabilirsin:
A8 5600K Soket FM2 3.6GHz 4MB Cache 32nm İşlemci 234 TL
TOPLAM: 351 TL.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 16 Kasım 2013 23:28
güç kaynağını bilerek fazla aldım ilerde de işime yaraması için inceliyorum tavsiyeleri saolun bu saatte yardımınız için
Tamamdır hocam inceledim aklıma yattı açıkcası saolun yardımınız iyi akşamlar