arkadaşlar Türklerin yaptığı en iyi oyun hangisi
bu güne kadar yapılan en iyi oyun
- 1
- 2
Tamamen türkler tarafından yapılmış bir oyun var mı bilmiyorum.Hükümran Senfoni Bir Türk oyunu sanırım ayrıca Crysis'in yapımcısı ve Ceo su Cevat Yerli'dir
tamamen türk yapımı oyunlar var ama oyun demeye bin şahit gerek:D, aslında türklerdende çok iyi yazılımcılar var,3d modelleme yapanlar var,fakat sorun şuki bizimkiler beraber çalışmayı sevmio sanırımki tek başına bişeyler yapmaya çalışıyor,olmuyor malesef..
hiç görmedim. crysis dicem ama oda sadece başta cevat yerli var diye.
bende o yüzden sadece başta cevat yerli olduğu içi dedim. yoksa yapanların geneli yabancı.
ben tamamen türk yuapımı bir oyun biliyorum KORİDOR isimli oyun iki kardeş yapmıştı.ben oyunu oynadım bitirdirm.ha bazı yerlerde hatalar vardı ama güzeldi.konuşmalar vs türkçeydi keşke diğer oyunlardada türkçe konuşma sesi olsa çok zevkli olurdu.
crysis te türkçe konuşma :D
Benim bildiğim Türkler oyunun temelini yazıyorlar.ve yurt dışına satıyorlar.Onun üzerine oyun yazıyorlar.CRySis de bunlardan biridir.
türklerin yaptığı konusunda bir fikrim yok ama oyun tarihinin bence en aksiyon dolu olanı en vurdulu kırdılı oyunu jazz jack rabbittir herkese tavsiye edrim pc oyun tarihin en zor en kanlı oyunlarından biridir