Meraba Arkadaşlar Pc AÇılışında Bu Hatayı ALıyorum Virüs Pro bile deaktif oldu. Veritabanı hatası veriyor( virüs Pro. da )
YArdımlarınız için tşkler
Meraba Arkadaşlar Pc AÇılışında Bu Hatayı ALıyorum Virüs Pro bile deaktif oldu. Veritabanı hatası veriyor( virüs Pro. da )
YArdımlarınız için tşkler
sakatlanmış gibi görünüyor :) başına gelen varsa deneyimini anlatır kurtulursun inşallah onar mayı denedinmi Xp onar bence yada yeniden kur makinayı temiz olur. ilk onar bölümüne değilde 2 çıkan ekranda r ye basarak üzerine onarttır.
krdeş onarmayı denedim ama nafile.Advare Virüsü Yedim En son Ondan sonra Nod32 İle Virüsü Sİlince Sşstem dosyasını Da Sildi Sanırsam Şimdi Virüs pro. bile yüklenmiyor. :S
Sistem geri Yükleme Yapmıyor :S
byburak2008windows cdni tak. çalıştıra şunu yaz sfc /scannow ve işlemin bitmesini bekle. eksik ve bozuk .dll leri kopyalar,onarıKardeş Sağolasın (f)
hata veren dll ler windows a ait değil, senin büyük olasılıkla regeditten, userinit, uihost ve shell değerlerinde değişiklik olmuş olabilir..
güvenli modda, regedit te
HKLM\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\WinLogon altında
userinit, uihost ve shell değerlerini kontrol et
Shell>Explorer.exe
uihost>logonui.exe
userinit>C:\WINDOWS\system32\userinit.exe,
olması gerekiyor. kontrol ettikten sonra reg seeker ile o dll adlarını arattır ve tümünü sil.
Reg Seeker Download