ASUS HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11
Sapphire Ati HD6850 1GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11)
bu iki kartın biri asus biri sapphire baska ne farkı var ??
ASUS HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11
Sapphire Ati HD6850 1GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11)
bu iki kartın biri asus biri sapphire baska ne farkı var ??
Sunan firma kendine göre soğutma tasarımı vs vs yapıyor. OC ediyor biraz modifiye ediyor yani.. Fiziki tasarım çok önemli bunun yanı sıra GPU için farklı farklı hız aşırtma programları yapıyorlar. İkisi arasında seçim yapamıyorum derseniz soğutmaya bakın hangisi daha sağlam ona göre seçim yapın çünkü kısaca özetliyim.
İşlemci aynı; dışı ve özellikleri farklı..
saolasın cevap için..
bide ben bu overclock işlerinden hiç anlamıyorum..pc yi 4 sene once aldım..ama aldıgımda cok kaliteydi su ana kadar hiç bir problemim olmadı.. gecenlerde ekran kartım sorun yaptı.. daha hala calısıyor ama ekranda yatay gri çizgiler oluyo, oyunlarda ekran bozuluoy reset atıyo fln... yeni ekran kartı alacam o yuzden sorum hangisini alayım ??
benim ekran kartım eah2900xt
güc kaynagı ve ram de alacam
Aynı karttan bendede vardı. Asus EAH2900XT :)
Aynı sorunları yaşadım çizgiler, görüntü yanıt vermeyi kesti gibi uyarılar vb.. MSI GTX 460 HAWK T.A aldım memnunum..
O kartı hala kullanıyorum fakat 2-3 haftada bir aynı sorun oluyor bende saç kurutma makinası ile ısıtıyorum düzeliyor. Sanırım leyimleri tam temas etmiyor. Bu çizgi işi için basit bir çözüm var. Videoyu izleyin denemekten birşey çıkmaz işe yarıyormuş :)