Arkadaşlar bugün yarın Led monitör alıcam Lütfen eğer kullanan varsa bu iki marka ve model arasından hangisini seçmeliyim yardım ederseniz çok sevinirim.
Bu iki LED Monitör Arasında Çok Acil Tavsiye Lazım
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj
bir yakınım LG kullanıyor, şu ana kadar pek bir sıkıntı çekmedi. Acer hakkında bir bilgim yok, nedense çok soğuk gelmiştir bana Acer markası. Bende Lg yi öneriyorum
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Bana göre LG su an lg led tv kullanıyorum ve görüntü açısından güzel.. parlak ekran olması ekranın kirlenmiceği anlamına gelir ve baş dönmesi göz ağrısı yapmaz.. kalite açısından lg diyorum seçim senin :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
Arkadaşlar bugün yarın Led monitör alıcam Lütfen eğer kullanan varsa bu iki marka ve model arasından hangisini seçmeliyim yardım ederseniz çok sevinirim.bende baktım 2 modele gerçekten bu modeller arasında kararsız kalman normal ikiside güzel yani özellik bakımındanda iyiler ama bazı arkadaşların dediğine göre baş dönmesi baş ağrısı yapmayan ve ayrıca görüntüsüde güzel olan LG led den yapabilirsin tercihini burda kullanan arkadaşlarımızın yorumlarından yararlanabiliriz
Yıllanmış Üye
687 mesaj
lg ekran olarak daha iy,i tabi tercih senin ama sürekli ekrana bakarken sıkıntı cekmemen acısından lg derim bende