Aktarım hızı bir hızlanıyor bi yavaşlıyor yine normal programsız indirmiş gibi aynı sürede indiriyor durdur devam ettir özelliğide yok ne işe yarıyor bu?
Bu İnternet Dowload Manager Bi Halta Yaramıyor.
Internet Download Manager (IDM), Çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi downloadların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın downloada devam edebilme yeteneğine sahip, download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir program. İnternet Explorer, Netscape, Opera ve Mozilla ile uyumlu. Gelişmiş web tarayıcısı entegrasyonu, başlangıç ipuçları ve kullanıcı arayüzü geliştirilmiş. Download hızını 5 kat arttırdığı söyleniyor..
Bu programın yerine Jdownloader dosya indirme yöneticisini öneririm.Özellikle çok partlı oyun,film,program indiriyorsan çok işine yarar.
JDownloader ile Rapidshare.com, megaupload.com gibi tek tıklamalı barındırıcılardan dosya indirmeyi Premium hesabınız olmaksızın kolaylaştırır. Sizlere çoklu paralel indirme, captcha algılama, otomatik dosya çıkartma ve daha bir çok ek özellik sunar. Tabii ki JDownloader kesinlikle ücretsizdir. Ek olarak JDownloader “link şifreleme” site desteği sunuyor, tek yapmanız gereken şifrelenmiş linkleri eklemek ve JD gerisini sizler için hallediyor. JDownloader CCF, RSDF ve yeni olan DLC aktarım özelliklerine de sahip.
Özellikler
Birçok dosyayı paralel indirin
(MSD) gibi çoklu bağlantı ile indirme
JD kendine ait güçlü bir OCR modülüne sahip (JAnticaptcha)
Youtube, Vimeo, clipfish video ve Mp3 indirme
Otomatik çıkartma ( parola listesi araması dahil) (Rar ve 7z arşivleri)
75 kadar barındırıcı ve 300'ü aşkın deşifreleyici takma-birim
JDliveheaderbetikleri ile Tekrar-Bağlanın (1400 router destekli)
Ek modüller için entegre edilmiş eklenti yönetimi
Rapidshare ile indirdim 200 mblık yavaş indirdi.Siliyorum İDM yi Jdowloader yükliycem.
Free Download Manager ı öneririm.
En iyisi en eskisi flashget bunu anladım ben artık.Jdownloader da dandik.
Bağlantı hızım 2048 Rapidshare Premium kullanıyorum ve IDM kurulu down hızı 210-240 arasında değişiyor...İDM i kurduktan sonra ayarlardan bağlantı kısmından internet hızınızı belirleyin.Ayrıca IDM sistemde kasmalara neden olmaz...Rapid Premium kullandığım için arka arkaya 20 taneden fazla dosya atarım.Rapid in free kısmından indiriyorsanız zaten tam hızda indirme şansınız yok.İnen herhangi bir dosyayı durdurup devam ettirme özelliği de dosyayı çektiğiniz server a bağlıdır.Ayrıca Rapidshare, Hotfile gibi sitelerden inen dosyayı durdurup devam ettirebilme özelliği sadece premium üyelere verilmiş bir özelliktir... Hız içinde bir caps ekledim
Bağlantı hızım 2048 Rapidshare Premium kullanıyorum ve IDM kurulu down hızı 210-240 arasında değişiyor...İDM i kurduktan sonra ayarlardan bağlantı kısmından internet hızınızı belirleyin.Ayrıca IDM sistemde kasmalara neden olmaz...Rapid Premium kullandığım için arka arkaya 20 taneden fazla dosya atarım.Rapid in free kısmından indiriyorsanız zaten tam hızda indirme şansınız yok.İnen herhangi bir dosyayı durdurup devam ettirme özelliği de dosyayı çektiğiniz server a bağlıdır.Ayrıca Rapidshare, Hotfile gibi sitelerden inen dosyayı durdurup devam ettirebilme özelliği sadece premium üyelere verilmiş bir özelliktir... Hız içinde bir capsBenim aktarım hızıda 240 lardaydı fakat 0 a düşüyor.Sonra 240 a yükseliyor tekrar 0 a düşüyor tekrar yükseliyor.Yani aktarım hızı 240 değil 120 aslında kandırıyorlar kullanıcıları.
Aktarım hızı bir hızlanıyor bi yavaşlıyor yine normal programsız indirmiş gibi aynı sürede indiriyor durdur devam ettir özelliğide yok ne işe yarıyor bu?bağlantı hızım 4096k ve indirmede 600 kb nin altına düştüğünü görmedim tabi rapid hotfile gibi siteler hariç çünkü o sitelerde free olarak indiriyosan tek parça halinde indirir
bak buda int cafeden girdim indirme hızı
[resim][URL=http://img697.imageshack.us/i/idmh.png/][/URL][/resim]
dexser Kardeş O Dediğin Aktarım Hızı 0'a Düşüyor Sonra Yükseliyor ve tekrar geri düşüyor dediğin olay Rapidshareyi Free Kullandığın için.
Yani Programdan Veya internetten değil Rapidshare.com ile alakalı birşey..
premium(paralı) hesabın varsa hızda düşme yükselme vs olmaz...
Idm Preeminiumlu Kişiler için çok güzel bir pro. Fakat J dOWLOADER free kullanıcılar için süper bi pro çünkü sizin için pertları indirdikten sonra otomatik olarak resetliyo ve bekleme süresini ortadan kaldırıyor.
J dowloader İndirme yaparken sitelerde rahat bi biçimde dolaşabilirsiniz. Fakat IDM'de bunu kendi ielinizle internet hızını azaltarak yapıyorsunuz. J Dowloader Otomatik ;)
Saygılar...
Benim aktarım hızıda 240 lardaydı fakat 0 a düşüyor.Sonra 240 a yükseliyor tekrar 0 a düşüyor tekrar yükseliyor.Yani aktarım hızı 240 değil 120 aslında kandırıyorlar kullanıcıları.Uzun zamadır idm kullanıyorum o sorunla hiç karşılaşmadım...Sadece rapidten free user olarak indirirken başıma geldi...Kandırma meselesine gelince eğer gerçekten kandırma varsa 240 değil de 120 olarak veriyorsa down hızını, benim 100 mb lık bir dosyayı 6 - 7 dk. da değil de 15 dk lık bir sürede indiriyor olmam gerekirdi...
Idm Preeminiumlu Kişiler için çok güzel bir pro. Fakat J dOWLOADER free kullanıcılar için süper bi pro çünkü sizin için pertları indirdikten sonra otomatik olarak resetliyo ve bekleme süresini ortadan kaldırıyor.Jdownloader çalışmıyor bende linki yapıştırıyorum start diyorum indirmiyor.J dowloader İndirme yaparken sitelerde rahat bi biçimde dolaşabilirsiniz. Fakat IDM'de bunu kendi ielinizle internet hızını azaltarak yapıyorsunuz. J Dowloader Otomatik ;)
Saygılar...