SLM ARKDAŞLAR SİZCE BU NEDİR VE KAÇ YTL DİR ?
BU KAÇ KURUŞ ?
bu cep telefonudur.Büyük ihtimal konsept bir çalışmadır.Fiyatıda baya bir vardır üstündeki pırlanta ise fıyatı (OHA desem)3000-4000 Eurodan aşagı değildir.
1.3 milyon dolar ama hala alıcısı bulunamamış.
zaten bu telefonu almak için akıl hastanesinden tescilli olmak lazım
OHA desem kızmazsınız değilmi
bence seyyar bir servet kimin eline geçeerse zengin olur örnegin sahibi arkadaşına bir dakika tutabilirmisin dediginde o arkadaşı bir dakikalıgına zengin olmuş olur :)))haaa haa
Zuahahha gayet güzel bir fikir,Gel seni zengin edeyim dersin teli verdinmi arkadaşına adam anında zengın
Sonra gel ben senın butun servetını alayım dersın.Cep telini aldınmı elinden adam 5 parasız kalır.
Düşünseneze bunu sevgılınıze aldırdınız.Oda gece klubunde çaldırdı..Ben o kızı anında sepetlerım.
adama veriyor senginsin adamdan alıyor sen fakirsin
Rus teknoloji şirketi Ancort ve ünlü Avustralyalı mücevher ustası Peter Aloissonun birlikte yürüttükleri proje ile ortaya çıkan bu cihaz aynı zamanda iletişim şifreleme ustası olan akıllı bir telefon. Nitekim şirket de telefona İngilizce bu anlama gelen Diamond Crypto Smartphone#8217; adını koymuş. Projenin çıkış noktası ise aslında çok basit. Şirket bunu kısaca, kişiye özel iletişim, geçmişten beri özel ve farklı olmanın ifadesi olan mücevher ile ortaya konabilir diye özetliyor. İş böyle olunca özel olmanın maliyeti 1 milyon 300 bin doları buluyor.
Bu telefonun yanında 3 tane de koruma vermeleri lazım gelir.Çok çoooook param olsa da bu telefona bu parayı vermem.Yarın 5 mega pırlantalısı çıkar bizimki eskimiş olur.Ehuehue
Borga-xDüşünseneze bunu sevgılınıze aldırdınız.Oda gece klubunde çaldırdı..Ben o kızı anında sepetlerım.abi anında sepetlermisin...?
sen çok insaflısın o zaman...
ben neler yapardım yarısı aklımda bile yokkk.
Borga-x.abi adam bütün hayatı boyunca kadınlardan nefret eder ya sadece sepetlemekle kalmaz oy oy oyy 1.3 milyon ya deli paraDüşünseneze bunu sevgılınıze aldırdınız.Oda gece klubunde çaldırdı..Ben o kızı anında sepetlerım.
benersinceBEN OLSAM KESİN VURURUM ORDAKİ HERKESİ (GECE KULUBÜNDEKİ)Borga-x.abi adam bütün hayatı boyunca kadınlardan nefret eder ya sadece sepetlemekle kalmaz oy oy oyy 1.3 milyon ya deliDüşünseneze bunu sevgılınıze aldırdınız.Oda gece klubunde çaldırdı..Ben o kızı anında sepetlerım.
hamza123[:DBEN OLSAM KESİN VURURUM ORDAKİ HERKESİ (GECE KULUBÜNDEKİ)kız haricinde herkesi mi...
sonra buldun telfonu diyelim.giydin koluna kelepçeyi
telefon kıza emanet...bu daha riskli...
hem ne işin var o telefonla gece klübünde...çalınsa da müstehaktır bir kere.
Zülfikarhamza123[:DBEN OLSAM KESİN VURURUM ORDAKİ HERKESİ (GECE KULUBÜNDEKİ)kız haricinde herkesi mi...
sonra buldun telfonu diyelim.giydin koluna kelepçeyi
telefon kıza emanet...bu daha riskli...
hem ne işin var o telefonla gece klübünde...çalınsa da müstehaktır bir kere.
bu telefonu telefon diye cebinde taşıyabilen bir insan kaybederse önemsemez zaten. buna bu kadar para baydıysa
yenisinide alır sorun olmaz heralde.......
Çok kıymetli özgürlüğümü kısıtlar hiç gelemem.mesela arkadaşın birini aramak istedi ne diycen bu öle tel. diil aramıyo walla:):)
Bu telefonu araştırdım düntanın en pahalısıymış.
Bu telefonun alacak kişi İSTANBUL/bakırköyde bile çıkmaz
ne bakırköyü mıamıde çıkmaz :D
ufuks a katılıyorum şuan dünyanın en iyisi sen bile olsa yarın eskir seninkide
Bu arada konu başlığına bu kaç KURUŞ yazmışsın .Biraz toğaf olmuyomu kaç bin paund demen lazım her halde
Bu telefon fazla etmek .Fazla etmez derken yanındaki süsler fiyatını 20 katına çıkarıyor.Telfon olsa olsa 1.500 YTL yapar ama o pırlantalar fiyarını arttırıyor.