ben bir matbada çalışmaktayım. burda kullandığımız 3 mac ve 2 pc var. pclerden macların yada mac dan pclerin içine giripte dosyalara ulaşabiliyorum. ağda nasıl bir paylaşım yapmam gerekli hangi programla çözüme ulaşabilirim.
Bu kadar adamın içinde bilen yok yaa
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Birincisi o başlığı değiştirmezsen kolay kolay kimsenin cevap vereceğini sanmıyorum aksine tepki toplarsın...
İkincisi yazdıklarından ben hiçbişey anlamadım zaten pc ler ve mac ler birbirini görüyor ne programı istiyorsun ne paylaşımı şunları iyice bi açık yaz ki sana yardım eden olsun bu şekilde bir soruya kimse cevap veremez...
İyi çalışmalar...
bende hiçbir şey anlamadım, başlığa gelince diyecek bir şey bulamıyorum.
Sanırım arkadas agdan göremiyom,disket vb ile dosyaları birbirine aktarabiliyom seklinde birsey demek istemis yoksa dediginiz gibi öbür türlü cok mantıksız.Baslık sahane burası chip online yardım hatti 5 dk da cevap gelmezse ücret talep edilmiyor :)
ben bu başlık meselesine değinmiştim bir ara....
neyse bakalım daha neler göreceğiz....
sen sorununu böyle anlatırsan(anlatamıyor ama neyse)değil chip forumlarında dünyada bir tane bilen adam çıkmaz.derdini bile doğru dürüst anlatamayan adamdan nasıl düzgün bir başlık beklenebilir ki?
free_x_man çok haklısın, bu arada yesilli senin değindiğin olaydan çok öte birşey bu, sen biraz fazla büyütmüştün o konuyu.
Valla arkadaşım senin yazdığına göre zaten hiç bir sorun yok ağdan her iki cins bilgisayarada ulaşabiliyormuşsun hiç bi sorun yok merak etme. :))
yeşilli sana halen katıldığımı söyleyemem ama bu durumda istisna olarak haklısın, zira böle başlıklara değil sen kimse cevap vermek istemez sadece 'ne laf etti' diye girer, böyle başlık atmayın diyeceğim ve eminimki unutulacak bu, yani bizim yapacak da bir şeyimiz yok her dk uyarmaktan başka.
neyse arkadaşlar, katlanıyoruz burda hep beraber n'apalım....
konuya değinmek istemiştim. o konuyu yazdığım gün çok sinirlenmiştim.forumdaki yeni mesaj listesine bakıyordum. daha önce cevap yazdığım veya takip ettiğim problemler vardı. bir kaç başlık böyle sıralanınca bayağı bir sinirlenmiştim. her ne kadar sinirlenmenin fayda getirmeyeceğini bilsem de; konuya değinmiş ve tepkimi belirtmiş olmamdan dolayı konuyu açtığıma pişman olmadım.
yorumlarınız için teşekkürler....
Siz vnc.com dan vnc programını indirmelisiniz.Hatta ULTRA VNC ' yi kullanın .Sistemler arası masaüstlerini görebilir , biribirlerinden dosya transferleri yapabilirsiniz.SERVER olarak şifre verirseniz programın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.Program FREEWARE dir.
elvisin dediği gibi 'ne laf etti' diye girdim sadece. daha güzel anlatılsa...