Rüya görmediğim gece sayılıdır. Hem de gece de bir kaç farklı senaryo olur. Genellikle rüyamda bir kahraman olurum. Binlerce kişiyi yok ederim. Dünyadan çok hızlı bir şekilde havaya doğru yükselirim. Sonra benzin mi biter ne, alçalırım. Ama hiç birinde ölmedim. En sıkıcı olan da, futbol oynarken yapmak istediğim birçok hareketi yapamamam olur. Sanki biri beni geri çeker. Yere basmadan oynarım topu. Bu yüzden de bir türlü parlayamadım futbolda. (rüyalarımda)
Dün gece gördüğüm rüya şöyleydi.
Başını hatırlamıyorum o yüzden hatırladığım yerden başlıyorum.
Bir trendeyim, makinistin odasına giriyorum. Tren hareket halinde. Bir tünele giriyoruz. Rayları görebiliyorum. Bir süre sonra odadan çıkıyorum. Bir koridora giriyorum. Bir anda okula dönüşüyor mekan. Bir öğretmen yanımdan yürüyerek geçiyor. Benim öğrenci olduğumu sanıyor ve benden kendisine saygı kuralları çerçevesinde selam vermemi bekliyor. Ama ben sadece alaylı bir şekilde gülümseyerek bakıyorum. Bundan epey rahatsız oluyor tabi. Yanımdan söylenerek öğretmenler odasına giriyor. Ben ters istikamette koridorun sonuna doğru ilerliyorum. Bir anda geriye döndüğümde oda kapsından çıkarak bana bakan öğretmeni görüyorum. Hala söyleniyor bana. Koridorda başka kimse yok. Bir anda o kapı da kapanıyor. Bakımsız, loş bir okul koridoru burası. Ama nasıl oluyorsa aynı zamanda tren bu okul!
Bir anda wc ye doğru koşuyorum. Kapıyı açtığımda karşımda 3 yaşlarında bir çocuk görüyorum. O kadar hızlı açıyorum ki kapıyı, aynı anda karşılaşınca çocuk dengesini kaybediyor ve sağ ayağı Alaturka tuvaletin içine çok az giriyor. Hızlı davranıp tamamının girmesini engelliyorum. Çocuğun kafası 3 numara taraşlı nedense!? bana baktığında bu çocuğu bir yerden tanıdığımı fark ediyorum. Ama çıkaramıyorum. Sonra da uyanıyorum zaten..