Bu kart 135 TL eder mi?
2. eldir. Bana oyunlarda ne kadar bi performans verir, şu oyunda şu ayarda oynanması gibi, genel de futbol oynuyorum onlarda sorun olmaz belki ama, diğer oyunlarda durumu nedir.
Yardımcı olur musunuz?
Bu kart 135 TL eder mi?
2. eldir. Bana oyunlarda ne kadar bi performans verir, şu oyunda şu ayarda oynanması gibi, genel de futbol oynuyorum onlarda sorun olmaz belki ama, diğer oyunlarda durumu nedir.
Yardımcı olur musunuz?
Bu kart 135 TL eder mi?Fena bir kart değil her oyunu oynar orta ayarda. 2. el fiyatı mı bu?2. eldir. Bana oyunlarda ne kadar bi performans verir, şu oyunda şu ayarda oynanması gibi, genel de futbol oynuyorum onlarda sorun olmaz belki ama, diğer oyunlarda durumu nedir.
http://www.sapphiretech.com/pres ... 47&psn=&lid=1&leg=0
Yardımcı olur musunuz?
Sonuç olarak iyi bir kart mı diyorsunuz,
Çok fazla oyun hastası değilim, ama oynadığım araba veya futboll oyunlarında da bana sıkıntı çıkarsın istemiyorum
Sonuç olarak iyi bir kart mı diyorsunuz,Genelde futbol oyunlarını rahat oynarsın ve araba oyunlarıda kasmas öyle. Bu arada, güç kaynağın yeterli olacak mı bu ekran kartı için? İşlemcin, anakartın nedir? Bellek kaç?Çok fazla oyun hastası değilim, ama oynadığım araba veya futboll oyunlarında da bana sıkıntı çıkarsın istemiyorum
High Power ECO 600W Aktif PFC Yüksek Verimli Gerçek Güç Kaynağı
i3-550 3.20GHz
4GB DDR3 ram
ana kart foxconn 115xdbp
Sistemim bu