arkadaşlar elimde nvidia 7100gs 256/512mb ekrankartı var bu kartla crysis oynayabilirmiyim cod 4 gibi oyunları rahatlıklar oynuyorum hiç kasma olmadan
windows vista home premium
1gb ram
intel pd945 işlemci
320 gb w.d hdd
7100gs galaxy ekrankartı
bu kartla crysis oynanırmı
ekran kartın zayıf bi kart gs olması bunu dahada düşürüyor.ama crysisi ii bi şekilde oynamak için çift çekirdekli 2 gb ram li bi sisteme sahip olman lazım...
Açar ama rahat oynaman için.. görüntü özelliklerini sıfırla..vista kullanıcısısın..temanı klasik yap.. desktop'ında filan.. simgelerin altlarındaki isimler dahi gidecek.. ama pc'n az da olsa rahatlayacak.. Aksi halde çok kasılır..
bencede ekran kartın düşük grafikleri sıfırla ama ölede pek zevkli olmuyo ama yinede oynanıyo....zaten yüksek seviyede oynarsan çok kasar üstüne oyundan zevk almassın çok yavaş olur...
at binicisine göre kişner derler nasıl bi pc kullanıcısısın bilmiom ama ben bu özellikteki pc ile oynuyorum
LGA775 P4 2,66GHZ İŞLEMCİ
KİNGSTON 1GB 533MHZ RAM
ASUS 256MB GEFORCE 6600LE
80GB SATA W.D HDD
ASUS P5GC-MX/1333
WİNDOWS XP SP2
KASPERSKY 6.0 ANTİ-VİRÜS
biraz kasma fln oluyo ama sorun yok zaten devamını ben getiremiyom çok kara yapmışlar adamı göremiyom senaryoyuda beğenmedim canım sıkılıyo hemen ama cod4 manyak oynamayı severim ama henüz orjinal cd parasını bulamadım biriktirince kurup oynuycam
aynı kartı ben kullandım bütün ayarları minimuma indirip oynamıştım
bazı oyunlar işletim sistemine uyum sağlamadıkları zaman kasma yapabilirler snnkide öle olabilir!!!
ekran kartın giriş seviyesi bir ekran kartı. ayrıca geri kalan bileşenlerin de Crysis için pek iç açıcı değil. vista 1 GB ile ancak kendini doğru dürüst çalıştırabilirken Crysis gibi bir canavarı ancak slayt gösterisi şeklinde görebilirsin. 2 GB RAM, Vista + Crysis için şart. tabi eğer Load / Save Game sırasında kahve yapıp içerim diyorsan ayrı :)
şaka bir yana Crysis'i açamaz diye bir kaide yok. açmasına açar ama ancak 1024 x 768 çözünürlükte ve en düşük detayda seviyesinde. bu da FarCry oynamaktan farksızdır. oyunun akıcı bir FPS ile oynayacağını da sanmıyorum. CoD 4 optimizasyon konusunda çok başarılı ve ayrıca Cyrsis gibi şatafatlı efektlere sahip değil. bu yüzden giriş seviyesi ekran kartlarında bile rahat çalışabiliyor.