i3 550 işlemciye ve 4 gb rame sahibim. ekran kartı olarak linkteki modeli almayı düşünüyorum. Bana fiyat ve özellik olarak ekonomik bir kart gibi geldi. Özelliklede şu an vatan bilgisayarın internet sitesinde %25 indirim varken. Bu kartla en fazla yapabileceklerim hakkında beni bilgilendirebilirseniz sevinirm. Teşekkürler.
Bu kartla en fazla yapabileceklerim ?
guncel bı kart yenı oyunları yada uzun sure cıkacak oyunların tamamını orta sewıyede ust duzey oyunlarıda dusuk detayda acar guzel kart al bence zaten işlmecınıde dusunursek daha ust bir kart almanın anlamıİşlemcinide düşünürsek derken ? i3 550 sizce oyunlar için yetersiz bir işlemcimi ?
5670 yerıne 6670 alsan daha ıyı olur ama o da yenı geldı daha ınternet uzerınden alış verışı yok. Işlemcın yeter merak etme
İşlemcinide düşünürsek derken ? i3 550 sizce oyunlar için yetersiz bir işlemcimi ?ewet yetersız kardeşim ama şöyle yetersiz daha ustu ekran kartlarına darbogaz yapar 5670 ustu kartlarda hadı 5750 de neysede sonrasına en az phenom x4 gerekır benım tecrübelerımden çıkardıgım sonuç.ama 6770 de guzel arkadasın onerdıgı hem fıyat farkı fazla yok hemde yenı seri dx11 iyileştirmeleri var azda enerjı tuketır psu da kalıtelıyse uzun sure ıdare eder seniSon Düzenleme: infazci6100 ~ 23 Eylül 2011 20:05
ewet yetersız kardeşim ama şöyle yetersiz daha ustu ekran kartlarına darbogaz yapar 5670 ustu kartlarda hadı 5750 de neysede sonrasına en az phenom x4 gerekır benım tecrübelerımden çıkardıgım sonuç.ama 6770 de guzel arkadasın onerdıgı hem fıyat farkı fazla yok hemde yenı seri dx11 iyileştirmeleri var azda enerjı tuketır psu da kalıtelıyse uzun sure ıdare ederPeki işlemciyle ilgili yorumun oyunlar açısından bakıldıgındamı ? yani phenom x4'ü i3 550 ye göre oyunlar açısındanmı daha üstün görüyorsun yoksa genel anlamdamı ? çünkü bildiğim kadarıyla genel performans olarak denk işlemciler. üstelik phenom x4 serisi işlemciler i3 550 den fiyat olarak daha ucuz işlemciler. ?Son Düzenleme: s.tore ~ 23 Eylül 2011 23:47
dostum senı temın ederım ne fıyat nede testler umrumda olmaz kullananları dınle tabı aldını savunanları deyıl bana i3 mu desen x4 mu desen x4 derım her turlu ha i5 de eywallah fızıksel 4 cekırdekdır x4 de fızıksel 4 cekırdekdır ama i5 onde tabı cok tuzlu fıyatını haketmez i3 2 cekırdek artık bıtdı dewırlerı oyun amaclı makınalarda bence x4 alınır x6 yagerek yoktur amd de ınteldede i5 alınır i7 ye gerek yoktur.zatwen ıslemcın harıka olmasın ekran kartına darbogaz etmesın yeter senın işlemcıde 5670 için ideal bir 6950 ekran kartı tak ona bıde daha ucuz olan x4.x4 olan sıstem fark atar cunku kım nederse desın fızıksel 4 cekırdegı 2 cekırdekle kıyaslayamazsın cok uzatdım ya kaptırıyorum arada kardes kusura bakma mıllet ıntel asa ıntel yukarı mılleti yanlıs bılgılendırıyo yanlıs bılmeye dewam etme ıstedım eger sen sadece oyun oynucaksan 6 mılyarlık pc kurman mantıksız olur eger bellı bı standardı karsılıyosa onemlı olan fiyat performans yani:)))
Başka yorum yapmak isteyen varmı ?