BU KLİBİ BEN ÇEKTİM....
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,015 mesaj
Recep BaltaşHocam ufak bir hata var yalnız... 7 Kasım 2006....
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
Recep BaltaşHocam ufak bir hata var yalnız... 7 Kasım 2006....Ben neden 7 kasım 2005 görüyorum
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
Benim sormak istediğim sen asker felan mısın?Bu klibi nasıl cekiyorsun.
Banlandı
198 mesaj
Bence çok hoş olmuş. Linkin Park'ın Encore şarkısı da, alakası olmamasına rağmen, klibe "cuk" diye oturmuş, melodi olarak :).
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
Acaba cektim derken görüntülerin montajı mı kendisinie ait.Anlamadım ki?
Taze Üye
3 mesaj
ne olursa olsun, bence gayet güzel. linkin park şarkısıda güzel oturmuş ama yani, niye çektin..?
Yıllanmış Üye
1,015 mesaj
ufuksyenı farkettım bende Recep abıyle hataya dusmusuz. ben basta ılk tarıh cıktıgında 2005 cıkıoda 5 ın sankı govdesı kuruguyla bırlesmıs gıbı gozukuo videoda dıkkat edersenız oyuzden bız 2006 zannettık.yanı aslında dogru 2005. ya sen bu videoyu nası cektın ufuks'un dedıgı gıbı asker falan mısın?Recep BaltaşHocam ufak bir hata var yalnız... 7 Kasım 2006....Ben neden 7 kasım 2005 görü
OP Taze Üye
15 mesaj
elvis32yine de kliple ilgili kafamda hala soru işaretleri var, nasıl yaptığını anlatacak mısın?bu klibi komutanlarımdan izin alarak çektim ayrıca 7 kasım 2006 değil 2005 yazıyor orada
OP Taze Üye
15 mesaj
ufuksAcaba cektim derken görüntülerin montajı mı kendisinie ait.Anlamadım ki?evet ulead video studio ile
MOBILITY-RODEONkomutanlarından izin alarak; biraz açar mısın, öyle kolay iş değil deelvis32yine de kliple ilgili kafamda hala soru işaretleri var, nasıl yaptığını anlatacak mısın?bu klibi komutanlarımdan izin alarak çektim ayrıca 7 kasım 2006 değil 2005 yazıyor orada
OP Taze Üye
15 mesaj
İLLAHA ne iş yaptığımızı buradan açık açık anlatacaz galiba... neyse anladınız zaten sonuçta orada ben vardım ben çektim ve ben editledim tamamen bilgi dahilinde tabiki
MOBILITY-RODEONİLLAHA ne iş yaptığımızı buradan açık açık anlatacaz galiba... neyse anladınız zaten sonuçta orada ben vardım ben çektim ve ben editledim tamamen bilgi dahilindebilemiyorum artık...
Yıllanmış Üye
944 mesaj
Ben böyle gizli işlerin dışarıya vurulmasının yasak olduğunu biliyorum. Komutanda nasıl komutan anlamadım açıkcası :)